Οι μνηστήρες που διεκδικούν τον Οτσόα μαζί με τον ΠΑΟΚ

Απο metrosport.gr : Οι καλές του εμφανίσεις στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών έχουν ανεβάσει τη ζήτηση για τον Γκιγιέρμο Οτσόα. Και πρόκειται για πολύ γνωστές ομάδες της Ευρώπης.
Πηγή: metrosport.gr
Οι μνηστήρες που διεκδικούν τον Οτσόα μαζί με τον ΠΑΟΚ

Και αν οι Μεξικάνοι σε σημερινό τιτίβισμά τους δίνουν προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, σε άλλα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον από συλλόγους σε καλύτερα πρωταθλήματα.

Στην Ισπανία όπου αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα με τη Γρανάδα, είναι η Λας Πάλμας που έχει ένα νέο αγωνιστικό πλάνο και σκέφτεται την ενίσχυσή της στη θέση του τερματοφύλακα με τον Οτσόα.

Από τη Γαλλία υπάρχει θεωρητικό ενδιαφέρον από τη Μαρσέιγ που τον εξετάζει σαν εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που δεν επιστρέψει ο Μανταντά από την Αγγλία.

Στη λίστα των ενδιαφερόντων, προστέθηκε και η Νάπολι που είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα ενώ δεν υπολογίζουν ομάδες και από την Τουρκία που έκαναν κρούση στον μάνατζερ του Οτσόα.

Το σίριαλ, πάντως, αναμένεται να λάβει σύντομα τέλος με τον ΠΑΟΚ να περιμένει το επόμενο διήμερο την απάντηση του Μεξικάνου προκειμένου σε περίπτωση άρνησης να έχει την άνεση του χρόνου να κινηθεί για τον Ρέι ή κάποιον άλλο τερματοφύλακα.

Διαβάστε ακόμη...