Απαλλαγή από τη ΔΕΑΒ για το Λαμία - ΠΑΟΚ

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας είχε καλέσει σε ακρόαση την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με φόντο φαινόμενα βίας, βάσει της έκθεσης της Αστυνομίας στην αναμέτρηση με τη Λαμία.
Πηγή: paok24.com
Απαλλαγή από τη ΔΕΑΒ για το Λαμία - ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paok24.com website

Χθες, η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ κατέθεσε τις θέσεις της ενώπιον της ΔΕΑΒ μετά την έκθεση της Αστυνομίας κι όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, το πιο πιθανό σενάριο έκανε λόγο για απαλλαγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη ΔΕΑΒ, όπως κι έγινε τελικά:

Η Διαρκής Επιτροπής Αντιμετώπισης Βίας ανακοινώνει:

1. Με την υπ’ αριθμ. 24/2024 απόφαση της ΔΕΑΒ, αποφασίστηκε η μη επιβολή διοικητικής κύρωσης σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για σοβαρά φαινόμενα βίας που φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους του κατά την αθλητική συνάντηση μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-24, καθώς κρίθηκε ότι οι προξενηθείσες φθορές στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ ήταν περιορισμένης έκτασης και μικρής αξίας και δεν συνιστούν συνακολούθως σοβαρά φαινόμενα βίας όπως αξιώνει η διάταξη του αρ. 9 του ν. 5085/2024 για την κατάφαση της, ενώ οι φθορές αποκαταστάθηκαν πλήρως, ολοσχερώς και εγκαίρως από την εγκαλούμενη ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...