Οι αριθμοί των… νέων

Από inpaok: Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στο μεταγραφικό παζάρι έχει αποκτήσει δύο ποδοσφαιριστές, με τον Ντοριάν Λεβέκ και τον Δημήτρη Λημνιό να αποτελούν τα νέα μέλη του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Οι αριθμοί των… νέων

Οι δύο νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων», έχουν επιλέξει ήδη τους αριθμούς που θα φορούν στην φανέλα τους την νέα σεζόν. Ο Γάλλος αριστερός μπακ επέλεξε το νούμερο έξι, ενώ ο νεαρός εξτρέμ θα αγωνίζεται με το 29 στην πλάτη.

Στον ΠΑΟΚ ωστόσο επέστρεψαν και επτά ποδοσφαιριστές που την περσινή σεζόν αγωνίστηκαν ως δανεικοί χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να αλλάξουν τους αριθμούς τους. Ο Μελίσσας παρέμεινε στο νούμερο 30, ο Κωνσταντινίδης θα συνεχίσει να φορά το 22, ενώ Κάκκο και Δημητριάδης θα αγωνίζονται και πάλι με το 60 και 80 στη πλάτη.

Στο αγαπημένο του 93 παρέμεινε και ο Τέρι Αντώνης, ενώ ο Νίκος Κορεβέσης θα συνεχίσει να φορά την φανέλα με το νούμερο 34.

Ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Ζάιρο, αφού ο Βραζιλιάνος πριν τον δανεισμό τους στον ΠΑΣ Γιάννινα φορούσε την φανέλα με τον νούμερο 9, η οποία ωστόσο βρήκε νέο κάτοχο τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ως εκ τούτου δεν έχει επιλέξει ακόμα τον αριθμό που θα φορά τη νέα σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...