Η θέση του Μίχελ για τους Ελληνες

Από inpaok.com: Με αφορμή τον δανεισμό των Κίτσιου και Χαρίση από τον ΠΑΟΚ στην Σιντ Τρούιντεν, άνοιξε συζήτηση για την αποχώρηση των δυο ελλήνων παικτών.
Πηγή: inpaok.com
Η θέση του Μίχελ για τους Ελληνες

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε ο Λούμπος Mίχελ που χειρίζεται το θέμα της διαμόρφωσης του ρόστερ για τη νέα περίοδο.

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, έδωσε την δική του απάντηση στο θέμα μιλώντας στην εφημερίδα «ΑΡΕΝΑ»: «Δεν έχω κανένα θέμα με την εθνικότητα των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στον ΠΑΟΚ. Χαρίσης και Κίτσιου αποχώρησαν με την μορφή δανεισμού από την ομάδα με δική τους επιλογή. Μίλησα προσωπικά με τους δυο παίκτες και μου εξέφρασαν τον φόβο τους, για το ενδεχόμενο μικρού χρόνου συμμετοχής και στη νέα περίοδο.

Δεν μπορώ να δώσω σε κανένα εγγυήσεις για τον χρόνο που θα έχει στην ομάδα. Αυτό είναι θέμα προπονητή. Όλοι εμείς στον ΠΑΟΚ πιστεύουμε στα τμήματα υποδομής μας, έχουμε καλούς παίκτες και κάποιοι ποδοσφαιριστές της Κ 20, θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία. Δεν μπορούμε να τους πάρουμε όλους. Θα επιλέξει ο προπονητής 3 ή 4 που θα ξεχωρίσει μέχρι την αναχώρηση της αποστολής.

Θεωρώ ότι οι ελληνες ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι ταλαντούχοι και πως υπάρχει πολύ ταλέντο στην χώρα γενικότερα. Δεν είναι δυνατόν να παίξουν όλοι οι ελληνες παίκτες στην ομάδα μας. Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω κοιτάξει εθνικότητες και διαβατήρια. Όπως μπορείτε να δείτε στο ρόστερ μας έχουμε παίκτες απ΄ όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Όπως γίνεται κατανοητό δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις εθνικότητες των παικτών και κυρίως με τους γηγενείς. Ο ρόλος μου είναι να δημιουργήσω ένα ανταγωνιστικό ρόστερ κι αυτό θα κάνω.

Όπως έχω ξαναπεί, η ομάδα θα παρουσιάσει ένας πλήρες ρόστερ για την επόμενη περίοδο. Κάθε αποχώρηση θα καλυφθεί ώστε να έχει η τεχνική ηγεσία στη διάθεση της τους παίκτες που θα χρειαστεί για να επιτευχθούν οι στόχοι σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε».

Διαβάστε ακόμη...