Video: Το τέλειο παιχνίδι από το... κομπιούτερ Λύμουρα!

Απο sdna.gr : Η Λολίτα Λύμουρα έκανε το... τέλειο παιχνίδι απέναντι στην Τουρκία και μαζί με την Εβίνα Μάλτση ήταν οι πολυτιμότερες παίκτριες της ιστορικής νίκης που πήρε η Εθνική Γυναικών. Δείτε σε βίντεο την εμφάνισή της.
Πηγή: sdna.gr
Video: Το τέλειο παιχνίδι από το... κομπιούτερ Λύμουρα!

Η έμπειρη γκαρντ της «γαλανόλευκης» λειτούργησε σαν... κομπιούτερ και βοήθησε πάρα πολύ την Εθνική Ομάδα να φτάσει στην ιστορική νίκη επί της Τουρκίας, που συνδυάστηκε με το εισιτήριο για το Παγκόσμιο και την πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Μάλιστα, η σπουδαία εμφάνισή της συνδυάστηκε με μηδέν λάθη.

Για την ακρίβεια, σε 21:10 στο παρκέ της Τσεχίας για το Eurobasket 2017, η παίκτρια του ΠΑΟΚ σημείωσε 7 πόντους με 1/2 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 2/2 βολές. Παράλληλα, μάζεψε 7 ριμπάουντ (6 αμυντικά - 1 επιθετικό). Το πιο σημαντικό νούμερο στη στατιστική της, όμως, ήταν οι 10 ασίστ, που έδωσε στις συμπαίκτριές της!

Όπως αναφέραμε παραπάνω, οι 10 ασίστ συνδυάστηκαν με μηδέν λάθη σε μια πολύ σημαντική και ασυνήθιστη αναλογία για μία πόιντ γκαρντ (10ασ. - 0λ.). Επιπλέον, έκανε και 1 κλέψιμο.

Έτσι, στα κρίσιμα, όταν η Εθνική έπαιζε με φόντο τους αγώνες των μεταλλίων της διοργάνωσης, η 32χρονη πλέι μέικερ έκανε step up, ολοκλήρωσε το ματς αλάνθαστη και μαζί με την «μπόμπερ» Μάλτση έδειξαν τον δρόμο στις... γυναικάρες με τα μπλε!

«Σήμερα έτυχε να ήμουν εγώ. Είμαστε 12 παίκτριες που είμαστε έτοιμες ανά πάσα στιγμή. Δεν ξέρω τα στατιστικά μου, μου τα είπαν οι κοπέλες στα αποδυτήρια. Αυτή τη νίκη, την αφιερώνουμε σε έναν άνθρωπο που ήταν δίπλα στο γυναικείο μπάσκετ και δυστυχώς σήμερα δεν είναι μαζί μας, στον Δημήτρη Μπασούρη», ανέφερε η ίδια για το προσωπικό της... σόου μετά το φινάλε του αγώνα σε δηλώσεις της στον «ΣΠΟΡ FM 94,6».

Δείτε σε βίντεο τις 10 ασίστ και τους 7 πόντους της Λύμουρα, που άλλαξε το μομέντουμ της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος:

Διαβάστε ακόμη...