Τσεκάρει και τον Καντίμ Άλεν ο ΠΑΟΚ - VIDEO

Από basketplus.gr: Έχει μεγάλο ορίζοντα επιλογής Αμερικανού άσου ο ΠΑΟΚ.
Πηγή: basketplus.gr
Τσεκάρει και τον Καντίμ Άλεν ο ΠΑΟΚ - VIDEO

Από την στιγμή που ο Δημήτρης Κατσσίβελης αναζητά καλύτερο συμβόλαιο και θα περιμένει ακόμα και τους δύο πλούσιους της Αθήνας, στο «Παλατάκι», όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Αrena Press", άρχισαν να ανακατεύουν τράπουλες.

Ο Κόντι Μακιντάιρ έκανε πολύ καλή σεζόν, αρέσει, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί 100% αξιόπιστο δείγμα η προτελευταία ομάδα στο Βέλγιο. Ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν υποτιμούν κανέναν, θα τους περάσουν όλους από κόσκινο. Πάντως ο σταρ της Λεβέν δεν είναι ο μόνος από τις πολλές λίστες που έχουν δει και θα δουν. Έτσι θα τσεκάρουν και τον Καντίμ Άλεν (23, 1.88) που προτάθηκε, απόφοιτο του Αριζόνα, που είχε φέτος 9.8 πόντους, 42.7% στα τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1.6 κλεψίματα και 1.9 λάθη σε 30΄.

Ο Άλεν συνεχίζει τα workouts σε ομάδες του ΝΒΑ (Σίξερς προχθές), δεν θα επιλεγεί στο ντραφτ, αλλά σύμφωνα με το www.azdesertswarm.com δεν είναι απίθανο να βρει θέση σε ομάδα του ΝΒΑ ή έστω στο D League κυρίως λόγω των αμυντικών του δυνατοτήτων.

«Είναι ένας από τους καλύτερους περιμετρικούς αμυντικούς του NCAΑ» αναφέρει το άρθρο με ημερομηνία 20/6. Και προσθέτει... «Έχει εξαιρετικά πόδια, χρησιμοποιεί αριστουργηματικά το κορμί του για να διεισδύει, βουτά πρόθυμα στο παρκέ, επιθετικά είναι περιορισμένος, αλλά έχει δείξει πρόοδο ως σουτέρ. Είναι καλός αθλητής και λειτουργεί με την μπάλα καλά ως πλέι μέικερ. Μοιάζει με τον Πάτρικ Μπέβερλι σε ρόλο».

Και ο κόουτς του Αριζόνα Σον Μίλερ σημείωσε... «Από τους καλύτερους αμυντικούς που έχω κοουτσάρει, είναι στο στυλ του Ροντάε Χόλις-Τζέφερσον και του Άαρον Γκόρντον. Μπορεί να μαρκάρει στην μπάλα ακόμα και σμολ φόργουορντ». Τέλος αναφέρεται ότι το plus 40% στα τρίποντα με 125 προσπάθειες δεν είναι μεγάλο δείγμα. Ο συνδυασμό όμως 222 ασίστ-133 λάθη είναι εντυπωσιακός. Πάντως το ότι είναι ρούκι είναι ίσως αποτρεπτικό για την επιλογή.

Διαβάστε ακόμη...