Δύο εκτός και ένα εντός... (video)

Aπό novasports.gr: Πολλά καλά παιχνίδια έκανε ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά τρία ξεχώρισαν για εμάς για διαφορετικούς λόγους...
Πηγή: novasports.gr
Δύο εκτός και ένα εντός... (video)

Παραγωγικός

Η πλέον παραγωγική εξόρμηση του Π.Α.Ο.Κ. στο περσινό πρωτάθλημα προέκυψε στην τελευταία του αγωνιστική υποχρέωση στο 2016 και πιο συγκεκριμένα σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή που η ομάδα έψαχνε αντίδραση ως επιβεβαίωση πως η κρίση στην οποία είχε περιέλθει λίγο καιρό πριν, αποτελούσε παρελθόν. Το σκορ άνοιξε από ... αυτογκόλ μεν αλλά η συνέχεια ανήκε στους ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου», που σημείωσαν σωρεία ευκαιριών κι αξιοποίησαν τις τέσσερις από αυτές με Μπίσεσβαρ, Κάμπος εις διπλούν και Μάτος. Σημαντικότατος λόγος για τη συνέχιση ενός σερί που έτρεχε η ομάδα στην προσπάθειά της να καλύψει το χαμένο – βαθμολογικά – έδαφος. Σημειολογικά και στον αντίστοιχο αγώνα του δεύτερου γύρου, ο ηλεκτρονικός πίνακας της Τούμπας πάλι στο αριθμό πέντε σταμάτησε έναντι ενός τέρματος των Φαιάκων.

Αποτελεσματικός...

Σε μια σεζόν, την οποία ο Π.Α.Ο.Κ. ξεκίνησε με μείον τρεις βαθμούς λόγω της τιμωρίας που «κουβαλούσε» από την προηγούμενη, έφτασε έξι βαθμούς μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με ρεκόρ νικών σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ανάμεσά τους όμως δεν υπήρχαν μέχρι τον αγώνα στο Περιστέρι ούτε ... μισός βαθμός από τις επισκέψεις του στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, καθώς με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Πανιώνιο και Α.Ε.Κ. γνώρισε ισάριθμες ήττες. Αντιθέτως, λίγο πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, κόντρα στον Ατρόμητο, δε βρήκε απλά βαθμό αλλά βαθμούς σημειώνοντας την πρώτη του νίκη, χάρη σε υπέροχο γκολ του Μπίσεσβαρ και τη συνδρομή του Κουλούρη που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ από το πρώτο – κιόλας – ημίχρονο.

Κυρίαρχος...

Σε ένα από τα πλέον πειστικά του ημίχρονα σε όλη τη σεζόν, κόντρα σ' έναν Παναθηναϊκό μ' ελλείψεις λόγω του πρώτου ημιτελικού Κυπέλλου που ακολουθούσε χρονικά, ο Π.Α.Ο.Κ. σκόραρε τρεις φορές με Ενρίκε, Λέοβατς και Σακχόφ, σκορπίζοντας ενθουσιασμό κι αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια που θ' ακολουθούσε. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός μειώθηκε αλλά και πάλι οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» απώλεσαν ευκαιρίες για να διευρύνουν το εύρος του σκορ, αλλά μέχρι εκεί. Ισως μάλιστα να ήταν κι η τελευταία πολύ καλή εμφάνιση της σεζόν, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων του Κυπέλλου αλλά και των πλέι οφ.

Διαβάστε ακόμη...