Φιλικό με Άγιαξ και μνήμες… Champions League!

Από onsports.gr : Ο Δικέφαλος του «Βορρά» προγραμματίζει δυνατό φιλικό με τον φιναλίστ του φετινού Europa League και σίγουρα θα έρθουν στο μυαλό στιγμές από το καλοκαίρι του 2016!
Πηγή: onsports.gr
Φιλικό με Άγιαξ και μνήμες… Champions League!


Στην Ολλανδία θα μονταριστεί ο νέος ΠΑΟΚ προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κατά το διάστημα της παραμονής του στην «χώρα της τουλίπας» θα δώσει πολλά και δυνατά φιλικά προετοιμασίας, προκειμένου η τεχνική ηγεσία να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών. Ένα από αυτά θα είναι, εκτός απροόπτου, κόντρα στον Άγιαξ.

Το φιλικό θα γίνει πιθανότατα στις 15 Ιουλίου, λίγες μέρες δηλαδή πριν την επιστροφή των Θεσσαλονικιών στη βάση τους για να αγωνιστούν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι δύο ομάδες πάντως τέθηκαν αντιμέτωπες και πέρσι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Στις 26 Ιουλίου 2016 ο ΠΑΟΚ πέτυχε την αποστολή του στην Ολλανδία και έμεινε ισόπαλος 1-1 με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων. Στη ρεβάνς της Τούμπας όμως, μια εβδομάδα αργότερα (3 Αυγούστου), ο «Δικέφαλος» του Βορρά γνώρισε την ήττα με 2-1 και δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League.

Η ομάδα του Ίβιτς προηγήθηκε με 1-0 στο 4' χάρη σε γκολ του Αθανασιάδη, όμως στη συνέχεια οι Ολλανδοί ισοφάρισαν με ένα αυστηρό πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ στο 45' ο Κλάασεν. Ο ίδιος παίκτης στο 87' διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έστειλε το «Δικέφαλο του Βορρά» στα πλέι οφ του Europa League.

Διαβάστε ακόμη...