Διάψευση Βακάλη ότι πάει για αναπληρωτής πρόεδρος στην ΕΠΟ!

Απο sdna.gr : Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου, Νίκος Βακάλης, διαψεύδει με δήλωσή του τα δημοσιεύματα που τον θεωρούν ως τον επόμενο αναπληρωτή πρόεδρο στην ΕΠΟ.
Πηγή: sdna.gr
Διάψευση Βακάλη ότι πάει για αναπληρωτής πρόεδρος στην ΕΠΟ!

Σε προβοκάτορες που έχουν ενοχληθεί και παίζουν τα ρέστα τους ενόψει της διαφαινόμενης επικράτησης της «παράταξης Γραμμένου», αποδίδει ο Νίκος Βακάλης τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να προορίζεται για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΟ.

Με δήλωσή του προς τα ΜΜΕ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου ξεκαθαρίζει τα εξής:

«Σχετικά με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας στο οποίο παρουσιάζομαι… “εκτός απροόπτου…” σαν ο επόμενος αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, έχω να αναφέρω τα εξής:

Σε όλη αυτή την δύσκολη πορεία (που στην αρχή ήταν μοναχική και επίπονη) και στα πλαίσια της παράταξης που ανήκω, ποτέ δεν διαπραγματεύτηκα θέσεις και αξιώματα. Μοναδικός μου στόχος και σκοπός πάντα, ήταν η ενότητα της παράταξης και η αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό σκοπεύω και να συνεχίσω να κάνω.

Κάποιοι, προφανέστατα έχουν ενοχληθεί απ’ την διαφαινόμενη επικράτηση αυτής της παράταξης και παίζουν τα “ρέστα” τους για μία ακόμα αναβολή-ανατροπή των δεδομένων. Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμα… Αλλά ματαιοπονούν.

Να είναι σίγουροι πως ό,τι και να σκεφτούν, ό,τι και να κάνουν, τίποτα δεν θ’ αλλάξει!

Τέλος, σε ό,τι με αφορά, ήμουν, είμαι και θα συνεχίσω να είμαι απλός στρατιώτης της παράταξης και ένας απ’ τους πολλούς θεματοφύλακες της ενότητάς της.

Νίκος Βακάλης,

Πρόεδρος ΕΠΣ Σάμου».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...