Ο Ρεμπρόφ αποκλειστικά στη «Μ» για τον ΠΑΟΚ

Από metrosport.gr:Ο πρώην προπονητής της Ντιναμό Κιέβου μίλησε στη «Μ» για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.
Πηγή: metrosport.gr
Ο Ρεμπρόφ αποκλειστικά στη «Μ» για τον ΠΑΟΚ

Το όνομα του Σεργκέι Ρεμπρόφ, είναι στη λίστα των προπονητών που έχει σχηματίσει ο Λούμπος Μίχελ για τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Ιβιτς. Ο 42χρονος Ουκρανός αποχώρησε από τον πάγκο της Ντιναμό Κιέβου και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος.

Όπως είχε σημειώσει πριν από μερικές μέρες η «Μ», το αρνητικό στην περίπτωση του είναι ότι ο Ρεμπρόφ έχασε όλους τους συνεργάτες του αφού φρόντισαν να βρεθούν στο πλευρό του Σεφσένκο στην Εθνική Ουκρανίας.

Η «Μ» επικοινώνησε χθες το μεσημέρι με τον Ουκρανό τεχνικό και τον ρώτησε αν έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να σας πω ότι ο Λούμπος Μίχελ είναι καλός μου φίλος αλλά δεν μίλησα μαζί του είτε με κάποιον άλλο άνθρωπο του ΠΑΟΚ» ήταν η απάντηση του. Η αλήθεια είναι όμως ότι ο συγκεκριμένος προπονητής καλύπτει τα στοιχεία που ζητά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και φάνηκαν στον τρόπο παιχνιδιού της Ντιναμό: «πίεση ψηλά, ο έλεγχος του παιχνιδιού, η κατοχή της μπάλας και τα ανεβοκατεβάσματα των πλάγιων μπακ. Μία ξεκάθαρα επιθετική φιλοσοφία, η οποία, θυμίζει το στυλ παιχνιδιού του Βαλερί Λομπανόφσκι τον οποίο θαύμαζε ο Ουκρανός. Πληροφορίες θέλουν πάντως ο Ρεμπρόφ να είναι στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων.

Διαβάστε ακόμη...