Η ίωση που τον ταλαιπώρησε… διπλά και η επιστροφή

Εν μέσω ντέρμπι, αλλά και των δύο προημιτελικών του Europa Conference League με την Κλαμπ Μπριζ, ο ΠΑΟΚ ταλαιπωρήθηκε αρκετά από μία ίωση που δυσκόλεψε πολύ συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.
Πηγή: paok24.com
Η ίωση που τον ταλαιπώρησε… διπλά και η επιστροφή
Photo Credits: @paok24.com

Αυτός που ταλαιπωρήθηκε περισσότερο από όλους, ήταν δεδομένα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που ήταν και ο μόνος που πέρασε την ίωση με τον πυρετό σε δύο φάσεις.

Ο “Ντέλιας” βίωσε μία δύσκολη κατάσταση, ειδικά στο δεύτερο στάδιο και είναι ενδεικτικό, ότι πριν από τη ρεβάνς της Τούμπας με την Κλαμπ Μπριζ δεν είχε καταφέρει καν να προπονηθεί για 2 ημέρες -ήταν εκτός την Τρίτη και την Τετάρτη- ενώ και μετά, δεν συμμετείχε στην προπόνηση ούτε και την Παρασκευή, αλλά ούτε και το Σάββατο.

Γενικά, πέρασε μία μεγάλη ταλαιπωρία που ξεκάθαρα επηρέασε την εικόνα του κι εντός αγωνιστικού χώρου, ωστόσο, όπως φάνηκε και την περασμένη Κυριακή πλέον το έχει αφήσει πίσω του όλο αυτό, ενώ κι άλλοι συμπαίκτες του όπως ο Ντεσπόντοφ, ο Κουλιεράκης και ο Μεϊτέ ταλαιπωρήθηκαν αρκετά, αλλά σε μικρότερο βαθμό.

Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα φαίνεται να έχει περάσει για τον ΠΑΟΚ και πλέον, άπαντες έχουν τη δυνατότητα να αποφορτιστούν και να γεμίσουν μπαταρίες αυτές τις ημέρες, για να μπουν ξανά σε ρυθμούς πλέι οφ, με φόντο τους “τελικούς” που ακολουθούν.

Διαβάστε ακόμη...