Αυτοί συνεχίζουν...

Από paok24.com: Μπορεί για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ η σεζόν να έχει ολοκληρωθεί, αυτό όμως δε συμβαίνει για κάποιους άλλους οι υποχρεώσεις των οποίων δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Πηγή: paok24.com
Αυτοί συνεχίζουν...

Ο Δικέφαλος δεν έχει κάποιον Έλληνα ποδοσφαιριστή στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για το παιχνίδι των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στη Βοσνία - Ερζεγόβινη, όμως σε αυτό θα δώσει το παρών ο Τσίμιροτ.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά την κλήση του στην εθνική Σερβίας προετοιμάζεται για το παιχνίδι της χώρας του κόντρα στην Ουαλία την Κυριακή 11/6, ενώ την ίδια μέρα ο Σάκχοφ με την εθνική Ουκρανίας θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Φιλανδία.

Ένας από τους παίκτες του Δικεφάλου που θα αγωνιστεί τις επόμενες ημέρες με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του είναι και ο Έργκους Κάτσε, με την εθνική Αλβανίας να αντιμετωπίζει αρχικά σε φιλικό αγώνα το Λουξεμβούργο (4/6), ενώ επτά μέρες αργότερα θα ακολουθήσει η αναμέτρηση με το Ισραήλ για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Τέλος, υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα έχει και ο Ουάρντα, αφού η Αίγυπτος θα αντιμετωπίσει την Τυνησία σε ένα παιχνίδι στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του κυπέλλου εθνών Αφρικής.

Διαβάστε ακόμη...