«Kαλή επιλογή ο Παπαθεοδώρου»

Από arenafm: Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, παίκτης του ΠΑΟΚ φέτος και του Παπαθεοδώρου στην Κηφισιά πέρσι, μίλησε στην Arena Press για το νέο κόουτς του «Δικεφάλου» και σχολίασε:
Πηγή: arenafm.gr
«Kαλή επιλογή ο Παπαθεοδώρου»

«Είναι μια πολύ καλή επιλογή και νομίζω θα βοηθήσει την ένα προσπάθεια που θα κάνει ο ΠΑΟΚ. Βρεθήκαμε μαζί για έναν χρόνο στην Κηφισιά και είχαμε πολύ καλή συνεργασία. Είναι ένας προπονητής που είναι πολύ καλός στην θεωρία του μπάσκετ την οποία προσπαθεί να την εφαρμόσει και στην πράξη. Αυτό το έκανε με επιτυχία στην Κηφισιά που κατάφερε με τα δεδομένα που υπήρχαν να έχει μια πολύ καλή παρουσία στην Α1. Σημαντικό ρόλο παίζει και το μπάτζετ που διαθέτει μια ομάδα. Αυτό δεν το γνωρίζω αλλά με βάση το μπάτζετ που θα έχει θα προσπαθήσει και πάλι να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα».

«Πέρα από την θητεία του στην Κηφισιά βρέθηκε και στην Αστάνα με την οποία συμμετείχε στην VTB που είναι από τις καλύτερες λίγκες στην Ευρώπη. Από την στιγμή που εκεί είχε θετική παρουσία πιστεύω ότι και στον ΠΑΟΚ μπορεί να το καταφέρει, καθώς έχει καλές παραστάσεις και την απαραίτητη εμπειρία. Εκεί διαχειρίστηκε πολύ καλά την ομάδα σε σχέση με το μπάτζετ που είχε αλλά και τους παίκτες που υπήρχαν στο δυναμικό. Είναι ένας προπονητής που θέλει να υπάρχει πειθαρχία στα αποδυτήρια αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι κοντά στους παίκτες και την ψυχολογία τους».

Διαβάστε ακόμη...