«Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλά και το εκμεταλλευτήκαμε»

Από paok24.com:Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, δήλωσε ότι η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε την κακή κατάσταση του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, ενώ τόνισε ότι θα μείνει στον Παναθηναϊκό αν η διοίκησή του είναι εχαριστημένη.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλά και το εκμεταλλευτήκαμε»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας:

Είπα και μετά τον παιχνίδι με τον Πανιώνιο ότι αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Και σήμερα τους λέω πάλι συγχαρητήρια. Τους είπα να μπούμε μέσα και να παίξουμε με πάθος και ενέργεια. Δε λέω γι αυτούς που λείπανε αλλά γι' αυτούς που παίξανε, τους 19 που ήταν στην αποστολή. Αρκετοί παίζανε με προβλήματα αλλά έβγαλαν πάθος για τη νίκη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Δε θα έπρεπε να είμαι εγώ εδώ αλλά αυτοί που κάνανε τέτοιο παιχνίδι. Γιατί αυτοί είναι οι πραγματικοί μάγκες».

Για το αν θα είναι και του χρόνου στον Παναθηναϊκό: «Έχω ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Αν η ομάδα είναι ευχαριστημένη με μένα θα δούμε».

Για το ποιο ήταν το κομβικό σημείο του ματς και το σχόλιο του ως ποδοσφαιράνθρωπος για την εικόνα του γηπέδου και του αγώνα: «Σήμερα ήταν αρκετά ήρεμα τα πράγματα. Εντάξει τώρα κάποια πράγματα που ακούς από την κερκίδα, αυτά συμβαίνουν σε όλα τα γήπεδα. Η διαφορά ήταν το πάθος και η πίστη που είχαμε. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλά τις τελευταίες μέρες και θα έπρεπε κάποιος να μην βλέπει για να μην το καταλάβει. Οπότε μπορούσαμε να το εκμεταλλευτούμε, είχαμε αρκετά παιδιά που θέλανε να δείξουν πράγματα, θέλανε να πάρουνε πράγματα και αυτό ήταν το στοιχείο που μας έδωσε τη νίκη. Εκτός από 15 λεπτά πίεσης του ΠΑΟΚ στο β' ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι».

Για το αν οι αλλαγές παικτών έκαναν τελικά καλό στον Παναθηναϊκό: «Μακάρι να είχαμε όλους τους παίκτες αλλά αυτοί που ήταν στο γήπεδο δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό. Εμένα αυτοί με ενδιαφέρουν».

Διαβάστε ακόμη...