Δυνατά για Χιμένες, απόσταση με Γκαρά και η... ευκαιρία σε Γκόμεζ

Από paok24.gr: Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο βόλεϊ.
Πηγή: paok24.gr
Δυνατά για Χιμένες, απόσταση με Γκαρά και η... ευκαιρία σε Γκόμεζ

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατάφερε να κλείσει ακόμα μια χρονιά με επιτυχία και πλέον προχωράει στην στελέχωση του νέου ρόστερ.

Όπως σημειώσαμε χθες, ο ΠΑΟΚ εξετάζει δυο σοβαρές περιπτώσεις από το Βέλγιο για την θέση του πασαδόρου, ωστόσο φαίνεται πως δυνατό στο κόλπο της… επιστροφής, βρίσκεται ο Χαβιέρ Χιμένες.

Ο έμπειρος ακραίος βοήθησε στα μέγιστα στα δυο πρωταθλήματα ενώ για τον παίκτη έχει πάρα πολύ καλή άποψη ο Χόρχε Ελγκέτα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο παίκτης θέλει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη και πλέον αναμένονται σοβαρές εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, πρόσφατα είχαμε σημειώσει μέσα από το PAOK24 την ιστορία που είχε γίνει πέρυσι με τον Δημήτρη Γκαρά. Όπως φαίνεται και φέτος υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές όσον αφορά το οικονομικό σκέλος, ωστόσο τα πάντα είναι ανοικτά.

Από εκεί και πέρα, ο Γκόμεζ που όλος ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να επανέλθει στο 100%, προχωράει την αποθεραπεία του και προς τα τέλη του Ιουλίου αναμένεται να φανούν τα πρώτα δείγματα.  Στον Δικέφαλο σκέφτονται αυτή την ώρα να του δώσουν χρόνο μέχρι και τον Δεκέμβριο ώστε να δουν σε τι κατάσταση θα βρίσκεται.

Όσον αφορά τις θέσεις στους κεντρικούς, αν αυξηθεί ο αριθμός των ξένων τότε ο ΠΑΟΚ θα κοιτάξει να πάρει και ξένο, αλλιώς θα πορευτεί με τριάδα Ελλήνων στην θέση του κέντρου.

Διαβάστε ακόμη...