Champions League: Οι αντίπαλοι «κλειδώνουν»

Από thessports.gr : Εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει έστω και την ισοπαλία αύριο στο ΟΑΚΑ, και εκτός συγκλονιστικών απρόοπτων βγαίνει πρώτος και πηγαίνει στα προκριματικά του Champions League.
Πηγή: thessports.gr
Champions League: Οι αντίπαλοι «κλειδώνουν»

Ο ΠΑΟΚ θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων και αντίπαλος στον τρίτο προκριματικό θα είναι ένας από τους πέντε δυνατούς, με τους τέσσερις τους γνωρίζουμε ήδη.

Ντιναμό Κιέβου, Άγιαξ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο γκρουπ των δυνατών θα είναι οριστικά και η Βικτόρια Πλζεν. Το πρωτάθλημα Τσεχίας τελείωσε σήμερα με την Σλάβια Πράγας να το κατακτά και η Πλζεν ως δεύτερη μπαίνει στους δυνατούς στον προκριματικό των μη πρωταθλητών.

Η πέμπτη ομάδα του γκρουπ των δυνατών θα είναι κατά 99% η Κλάμπ Μπριζ.O μόνος τρόπος να μην είναι, είναι να αυτοκτονήσει η Μπεσίκτας και να χάσει το πρωτάθλημα από την Μπασάκσεχιρ.Η Μπεσίκτας έχει δύο αγώνες με τις αδιάφορες Γκαζιαντέπσπορ και Οσμανλίσπορ και τις αρκούν δυο ισοπαλίες για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια.

Eφόσον το κατακτήσει, στον τρίτο προκριματικό πέφτει η Μπασακσεχίρ, η οποία θα είναι στους ανίσχυρους και θα μείνει στους ισχυρούς η Κλάμπ Μπριζ. Αν η Μπεσίκτας χάσει το πρωτάθλημα, πέφτει αυτή στον τρίτο προκριματικό των μη πρωταθλητών, μπαίνει στους δυνατούς και πέφτει η Κλαμπ Μπριζ στους αδύνατους.

Σε ότι αφορά τα play off του Champions League, τα οποία βέβαια για την ώρα φαντάζουν μακρινά, εκεί τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει. Στους δυνατούς είναι οι: Σεβίλη, Νάπολι,Λίβερπουλ καθώς και δυο από τους ισχυρούς του τρίτου προκριματικού, εφόσον περάσουν. Προτεραιότητα έχουν οι Ντιναμό Κιέβου και Άγιαξ.

Διαβάστε ακόμη...