Μπόικο και ΠΑΟΚ: Τι ισχύει

Από gazzetta.gr: Το όνομα του Ντένις Μπόικο δεν απασχολεί για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ. Όμως, για να προχωρήσει η περίπτωση του Ουκρανού «πορτιέρε» θα πρέπει να γίνουν πολλά βήματα...
Πηγή: gazzetta.gr
Μπόικο και ΠΑΟΚ: Τι ισχύει

Η πρωταθλήτρια Τουρκίας συνεχίζει να διατηρεί τα δικαιώματα του πανύψηλου (1.97μ.) Ουκρανού τερματοφύλακα, ο οποίος την σεζόν 2016-17 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στη Μάλαγα.

Ο Μπόικο δεν πήρε σχεδόν καθόλου χρόνο συμμετοχής (5 αγώνες) και είναι δεδομένο πως οι Ισπανοί δεν πρόκειται να συζητήσουν με τους πρωταθλητές Τουρκίας για την απόκτησή του. Η Μπεσίκτας ζητάει το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, αλλά όπως αναφέρουν και σήμερα ουκρανικά ΜΜΕ, δύσκολα θα βρει ομάδα, με τον διεθνή γκολκίπερ να ψάχνει τρόπο να λύσει το συμβόλαιο του, που λήγει το καλοκαίρι του 2020.

«Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είναι μια επιλογή για τον Ουκρανό πρώην τερματοφύλακα της Ντνίπρο, ο οποίος στη Θεσσαλονίκη θα βρει τους πρώην συμπαίκτες του, Εβγένι Σάχοφ και Λέο Μάτος», αναφέρει χαρακτηριστικά σήμερα η «ua-football.com», επικαλούμενη το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «dynamomania.com».

Εδώ και μήνες ουκρανικές αθλητικές ιστοσελίδες θεωρούν και γράφουν για το τέλος της παρουσίας του Ντένις Μπόικο στην Ισπανία, αλλά πρώτη φορά ακούγεται τόσο έντονα το όνομα του ΠΑΟΚ ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σ' ότι αφορά την στάση του «Δικεφάλου» θα πρέπει να σημειωθεί ότι η «υπόθεση -τερματοφύλακας» ασφαλώς και απασχολεί τον Λούμπος Μίχελ, που προς το παρόν όμως δείχνει να έχει άλλες προτεραιότητες ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια, που δε λήγουν αυτό το καλοκαίρι, με τους τρεις (Γλύκος, Μπρκιτς, Σιαμπάνης) τερματοφύλακες της ομάδας.

 

Διαβάστε ακόμη...