Δικαίωμα έφεσης για τους παίκτες

Από paok24: Θέμα χρόνου μπαίνει για τις εφέσεις που αφορούν τις τιμωρίες
Πηγή: paok24.com
Δικαίωμα έφεσης για τους παίκτες

Το PAOK24 από χθες παρουσίασε το κακό που προσπάθησε να προκαλέσει ο Κομίνης στον ΠΑΟΚ. Στην ομάδα που σε κάθε φάση των χθεσινών γεγονότων ήταν σε άμυνα, παρολ’ αυτά ο διαιτητής έκανε τα πάντα για να εκθέσει ανθρώπους και παίκτες του.

Το δικαιοδοτικό όργανο (με βάση όσα έγραψε ο Κομίνης στο φύλλο αγώνα) τιμώρησε τους Κρέσπο, Σάκχοφ και Ουάρντα με τρεις αγωνιστικές τον καθένα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να αντιδράσει και να καταθέσει έφεση κατά των αποφάσεων.

Ειδικά στην περίπτωση Κρέσπο τα ελαφρυντικά στοιχεία είναι πάρα πολλά και εκεί θα δοθεί μεγάλο βάρος. Από την άλλη υπάρχει και το θέμα Σάκχοφ που αμφισβητείται αν γρονθοκόπησε αντίπαλο, ενώ για τον Ουάρντα η τιμωρία είναι μία αγωνιστική για την απίστευτη κόκκινη και άλλες δύο για τις αντιδράσεις που ακολούθησαν.

Το όλο θέμα βέβαια έχει να κάνει κυρίως με τα χρονικά περιθώρια. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βιαστεί, να καταθέσει τις εφέσεις και αυτές να εκδικαστούν το συντομότερο δυνατό. Έστω και έτσι είναι βέβαιο ότι οι παίκτες αυτοί δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη...