Τα δεδομένα για τον νέο ΠΑΟΚ!

Από inpaok: Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα και πλέον οι άνθρωποι της ομάδας μπορούν χωρίς μεγάλη πίεση να σχεδιάσουν την ομάδα το ρόστερ της νέας σεζόν με μοναδικό βέβαια στόχο να παραμείνει ο Δικέφαλος στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ.
Πηγή: inpaok.com
Τα δεδομένα για τον νέο ΠΑΟΚ!

Οι ασπρόμαυροι έχουν ένα αρχικό πλάνο σε ότι αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν αλλά φυσικά είναι ακόμη πολύ νωρίς και αρχικά οι άνθρωποι της ομάδας «ζυγίζουν» πρόσωπα και καταστάσεις. Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι από τους παίκτες που έφεραν αυτή τη νέα μεγάλη επιτυχία θα παραμείνουν στην ομάδα.

Εκτός των Ντάντε, Πέτκοβιτς, Στάροβιτς όλοι οι υπόλοιποι (όπως οι Σαφράνοβιτς, Παντακίδης, Γκαράς, Τερζής) θεωρείται βέβαιο πως θα παραμείνουν στον ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά ενώ ο Χάρι Γκόμεζ ξεκινάει προπονήσεις σε έναν μήνα και αν όλα πάνε καλά θα είναι ο βασικός διαγώνιος του Δικεφάλου.

Όσον αφορά τις μεταγραφές όλα δείχνουν πως ουσιαστικά θα γίνουν δύο μεγάλες κινήσεις από το εξωτερικό. Η μία στη θέση του ακραίου όπου αναζητείται ο αντικαταστάτης του Ντάντε και η άλλη στη θέση του πασαδόρου όπου οι ασπρόμαυροι ψάχνουν τον αντί-Πέτκοβιτς σε μία μεταγραφή που θα κρίνει πολλά για τον νέο ΠΑΟΚ.

Η πιθανότητα να είναι ο νέος πασαδόρος Έλληνας οπότε και να αποκτηθεί ξένος κεντρικός απομακρύνεται, αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν προκρίνεται η επιλογή του Ντίμα Φιλίποφ, του μοναδικού διαθέσιμου καλού Έλληνα πασαδόρου.

Διαβάστε ακόμη...