«Ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος στα πλέι οφ αν…»

Από arenafm: Ο Νέτο Γκουερίνο, παλαίμαχος επιθετικός του ΠΑΟΚ, μίλησε στον ArenaFM 89.4 για την κατάκτηση του κυπέλλου και τα πλέι οφ. Τόνισε πως αν ο «δικέφαλος» καταφέρει να πάρει και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια, δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την πρώτη θέση. Αναφέρθηκε και στους Βραζιλιάνους Μάτος και Ενρίκε.
Πηγή: arenafm.gr
«Ο ΠΑΟΚ θα βγει πρώτος στα πλέι οφ αν…»

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Νέτο Γκουρίνο:

«Δεν είχε καλό θέαμα αλλά κρατάμε την ουσία! Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει το κύπελλο που τόσο ήθελε, μετά από τόσα χρόνια. Δικαίωση για τον Ιβάν Σαββίδη, τους παίκτες και όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Για τους Βραζιλιάνους του ΠΑΟΚ, Μάτος και Ενρίκε: «Σήμερα μιλήσαμε και ήταν ενθουσιασμένοι για την ατμόσφαιρα στον Λευκό Πύργο. Γιορτάσανε όλες αυτές τις μέρες, το χάρηκαν και οι πανυγιρισμοί τους θύμισαν λίγο την Βραζιλία.

Eίναι ευχαριστημένοι στον ΠΑΟΚ, πήραν το κύπελλο και τώρα ρήχνουν το βάρος στα πλέι οφ. Και οι δυο έχουν συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και φαίνεται να θέλουν να μείνουν».

Αναφορικά με τα πλέι οφ: «Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να κερδίσει τα παιχνίδια στην έδρα του δεν θα δυσκολευτεί να πάρει την πρώτη θέση. Ο ΠΑΟΚ θα έχει μια εύκολη Κυριακή, την ΑΕΚ την βλέπω τρομαγμένη. Αν απειλήσει κάποιος τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Παναθηναϊκός».

Διαβάστε ακόμη...