Στο Champions League ο ΠΑΟΚ

Από novasports.gr: Η απόφαση ήταν ειλημμένη εδώ και καιρό, εξασφαλίστηκε ο στόχος αγωνιστικά και επιβεβαιώθηκε, πλέον, και με την απαιτούμενη τυπική διαδικασία.
Πηγή: novasports.gr
Στο Champions League ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει και τη νέα αγωνιστική περίοδο (2017-2018) στο Basketball Champions League της FIBA, διοργάνωση που στήριξε στο φετινό, «παρθενικό» ταξίδι της, φτάνοντας μέχρι τη φάση των «16», όταν και αποκλείστηκε από τη μετέπειτα τροπαιούχο, Τενερίφη, (σ.σ. κέρδισε στη Θεσσαλονίκη και ηττήθηκε στα Κανάρια Νησιά).


Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο» εκφράστηκαν εμφατικά προ μηνών για τη δεδομένη επιθυμία τους να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται στο νεοσύστατο ευρωπαϊκό θεσμό, με την κατάκτηση της 5ης θέσης στη φετινή Α1 «σφραγίστηκε», σε πρακτικό επίπεδο, το δικαίωμα παρουσίας της σε αυτό (στη φάση των ομίλων) για την καινούργια σεζόν και σήμερα οι «ασπρόμαυροι» κατέθεσαν στους διοργανωτές τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν τη συμμετοχή.

Θέση Επίκουρου καθηγητή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), ακόμη, στην προπονητική καλαθοσφαίρισης στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Σ.Ε.Φ.Α.Α.), έχει από την Πέμπτη (11/5), ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος. Επίτευγμα που «Αντανακλά σε όλους μας, είναι και δική μας τιμή που έχει αυτή την εξέλιξη ένα εκλεκτό μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ», όπως αναφέρθηκε επίσημα, με τοποθέτησή της μέσω λογαριασμού της στο διαδίκτυο, από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...