Η μαγκιά στον δρόμο προς την κούπα έγινε μεταξύ Ίβιτς-Μπίσεσβαρ

Από metrosport.gr : Ήταν 26 Φεβρουαρίου, σχεδόν 70 μέρες πριν τον τελικό όταν ο Βλάνταν Ίβιτς αντικαθιστούσε τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο 29' του ντέρμπι με τον Ηρακλή.
Πηγή: metrosport.gr
Η μαγκιά στον δρόμο προς την κούπα έγινε μεταξύ Ίβιτς-Μπίσεσβαρ

Ο Ίβιτς δεν έπαψε να χρησιμοποιεί τον Σουριναμέζο, δίνοντας την αίσθηση ότι δεν είναι η βασική του επιλογή, αλλά ένας παίκτης από τον οποίο ζητά 40-45 ποιοτικά λεπτά σε κάθε ματς.

«Δεν είχε διάθεση, κάτι έπρεπε» να αλλάξω, είχε εξηγήσει ο Σέρβος κόουτς μετά τον αγώνα και η αλήθεια είναι μετά από εκείνο το διάστημα υπήρξε μία απόσταση στις σχέσεις τους. Στον πρώτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό τον είχε αφήσει εκτός 18άδας, γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν θέλησε ποτέ να επιβεβαιώσει η ΠΑΕ, κάτι είχε συμβεί την προπαραμονή του αγώνα. «Ήταν και για μένα έκπληξη» είχε πει ο 29χρονος μέσος στο pregame εκείνου του αγώνα. Από εκείνο το σημείο, όμως, η αντίδραση και των δύο αυτή που άξιζε η ομάδα, καθώς οι εγωισμοί έκαναν στην άκρη. Ο Ίβιτς αντιλήφθηκε ότι αυτά που παίρνει από τον Μπίσεσβαρ δεν τα παίρνει από κανένα άλλο μέσο και εκείνος φρόντισε να τον δικαιώσει σε όσες ευκαιρίες πήρε από εκεί και έπειτα. Η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό ήταν η μεγαλύτερή βραδιά του, ο Ίβιτς τον αναγόρευσε ως έναν από τους δύο πιο ποιοτικούς μέσους του πρωταθλήματος και ο Ντιέγκο φρόντισε να τον αποζημιώσει και με την εμφάνισή του στον τελικό.

Διαβάστε ακόμη...