Όλα για την υπεράσπιση του τίτλου!

Η ήττα από τον Ολυμπιακό στο PAOK Sports Arena, έφερε τη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος Volley League “Πάμε Στοίχημα” 2016-17 σε πέμπτο ματς, εκεί όπου ο Δικέφαλος καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.
Πηγή: paokvolley.gr
Όλα για την υπεράσπιση του τίτλου!

Οι πρωταθλητές Ελλάδος, που δεν μπόρεσαν να δώσουν χαρά στους φιλάθλους οι οποίοι δημιούργησαν μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα στο Παλατάκι υπό το βλέμμα του Προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, βρίσκονται στην Αθήνα με την πεποίθηση ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν ξανά στην έδρα του αντιπάλου και θα επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη με την κούπα του πρωταθλητή.

Αγωνιστικά προβλήματα για τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν, εκτός από τον Σάσα Στάροβιτς, ο οποίος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα και παρόλο που ακολούθησε την αποστολή, η συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από το ιατρικό επιτελείο του Δικεφάλου.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδος, ολοκληρώνεται με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου.

Ο Χόρχε Ελγκέτα, μίλησε με τους παίκτες του αναλύοντας τα λάθη του προηγούμενου ματς και έδωσε έμφαση στην τόνωση της ψυχολογίας.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:
“Ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Το ίδιο είπα και όταν κερδίσαμε πριν από μερικές μέρες στην έδρα του Ολυμπιακού. Ξεκινάμε από το μηδέν και οι δυο ομάδες. Πιστεύω στους παίκτες μου…έχουν και πείσμα και ποιότητα. Δεν θα είναι εύκολο το ματς, αλλά θα παλέψουμε για τη νίκη και ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη και πάλι πρωταθλητές”.

Η τελευταία αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 07 Μαΐου 2017 στις 19:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports3HD.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Δεληκωστίδης. Παρατηρητής: Αντωνούλης. Κομισάριος: Ράπτης.
Επόπτες: Μαριδάκης, Αντωνόπουλος, Πικραμένος, Μαύρος. Γραμματεία: Παπασηφάκη.

Διαβάστε ακόμη...