«Πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ, περιμένουμε πώς και πώς τον τελικό» (audio)

Από metrosport.gr : Ο Κώστας Σταφυλίδης σχολίασε στο Metropolis 95.5 τη νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού και τον επερχόμενο τελικό με την ΑΕΚ.
Πηγή: metrosport.gr
«Πολύ καλύτερος ο ΠΑΟΚ, περιμένουμε πώς και πώς τον τελικό» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Κώστας Σταφυλίδης και αναφέρθηκε στη μεγαλειώδη πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ έδωσε και τις εκτιμήσεις για το μεγάλο ματς της 6ης Μαΐου κόντρα στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανάρτησή του στα social media μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Δεν είναι κάτι σημαντικό αυτό. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα πέρασε στον τελικό. Είχα μεγάλη χαρά για την πρόκριση και γι' αυτό το έκανα».

Για την εικόνα του αγώνα: «Και οι δύο ομάδες έκαναν καλό παιχνίδι και είχαν ευκαιρίες για γκολ. Ο Παναθηναϊκός απείλησε πολύ στο α' ημίχρονο και είχε την ευκαιρία να τελειώσει το ματς. Δεν το κατάφερε. Στο β' μέρος, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος, κατάφερε να σκοράρει και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα αυτό».

Για τα στοιχεία που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην ανατροπή: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Σίγουρα ο προπονητής θα μίλησε στους παίκτες και θα τους ανέβασε την ψυχολογία. Το πίστεψαν και οι ποδοσφαιριστές και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Βοήθησε και η αποβολή και μετά όλα έγιναν πιο εύκολα».

Για το γκολ που του άρεσε περισσότερο: «Το φάουλ του Δημήτρη Πέλκα ήταν σίγουρα το καλύτερο. Ήταν μια πολύ καλή εκτέλεση που δεν άφησε καμία πιθανότητα στον αντίπαλο τερματοφύλακα να αντιδράσει».

Για τον επερχόμενο τελικό: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω θα δούμε έναν πολύ καλό τελικό και τον περιμένουμε πώς και πώς».

Για την αγωνιστική κατάσταση των δύο φιναλίστ: «Για τον ΠΑΟΚ δεν μπορούμε κάτι άλλο. Όταν κερδίζεις με 4-0 τον Παναθηναϊκό, αυτό τα λέει όλα. Σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ, είδα και τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό. Είναι ανεβασμένη, έδειξε καλό πρόσωπο. Κέρδισε τον μεγάλο της αντίπαλο εκτός έδρας και στο β' ματς αρκέστηκε στο να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα. Δεν πήρε ρίσκα. Είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Θα είναι ένα ντέρμπι. Αν μπορούσα θα ερχόμουν κι εγώ».

Ακούστε όσα είπε ο Κώστας Σταφυλίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα», πατώντας ΕΔΏ

 

Διαβάστε ακόμη...