Η παραδοχή Μίχελ: Στη Ρουμανία για μεταγραφές!

Από paok24.com : Ο Λούμπος Μίχελ μίλησε για την παρουσία του στην Ρουμανία! Τι απάντησε για τα διάφορα μεταγραφικά σενάρια
Πηγή: paok24.com
Η παραδοχή Μίχελ: Στη Ρουμανία για μεταγραφές!

"Φωτιά" έχουν πάρει τα δημοσιεύματα στη Ρουμανία λόγω της παρουσίας του Λούμπος Μίχελ στην αναμέτρηση της Στεάουα με την Βιτορούλ...

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του στην ρουμανική ProSport παραδέχτηκε πως η επίσκεψή του είχε να κάνει με μεταγραφικά ζητήματα, ωστόσο, απέφυγε να μπει στην διαδικασία των ονομάτων που φέρεται να ενδιαφέρουν τους "ασπρόμαυρους", σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως:

"Ήταν μια επίσκεψη για λόγους... σκάουτινγκ. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα και να δώσω κι άλλες λεπτομέρειες. Ήδη έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα στον Τύπο. Οι σκάοουτερ του ΠΑΟΚ έχουν κάνει μια εξαιρετική προεργασία στους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν εδώ και απλά ήθελαν την γνώμη μου για εκείνους που μας ενδιαφέρουν. Δεν θα ήθελα όμως να πω κάτι περισσότερο και να κατονομάσω τις περιπτώσεις που μας προκάλεσαν ενδιαφέρον".

Μάλιστα, όπως σημειώνουν οι Ρουμάνοι, υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου για τα... ψώνια που θέλει να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ από εκεί, με τον Σλοβάκο να επιμένει πως: "Το μόνο που μπορώ να σας πω, είναι πως είδα ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι χτες το βράδυ αλλά δεν θα δώσω λεπτομέρειες για το σκάουτινγκ που έγινε...".

Διαβάστε ακόμη...