Το μυαλό μόνο στον Πλατανιά

Από inpaok.com: Από την προηγούμενη εβδομάδα, αμέσως μετά τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο όπου ο ΠΑΟΚ έχασε με 2-0, σχεδόν όλος ο κόσμος έχει το μυαλό του στη ρεβάνς. Κι εγώ μαζί.
Πηγή: inpaok.com
Το μυαλό μόνο στον Πλατανιά

Ο Γιώργος Σαββίδης με καθημερινά ποσταρίσματα στα social media υπενθυμίζει ότι ο Δικέφαλος έχει ανατρέψει στο παρελθόν ξανά τέτοιο σκορ απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! Πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στις 27 Απριλίου, υπάρχει την Κυριακή (23/4) το ματς με τον Πλατανιά στην Κρήτη για το πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει πρώτα εκείνο το ματς, να ξαναφτιάξει λίγο την ψυχολογία και μετά θα υποδεχθεί τους πράσινους στην Τούμπα όπου θα παλέψει για τη μεγάλη ανατροπή. Το παιχνίδι με τον Πλατανιά δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάφορο, είτε ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών για τα με την ΑΕΚ επεισόδια (πράγμα πολύ πιθανό πλέον), είτε όχι. Ο ΠΑΟΚ είναι 2ος στο πρωτάθλημα σε απόσταση έξι βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και οφείλει να κυνηγήσει τους ερυθρόλευκους όσο μπορεί στις δύο αγωνιστικές που μένουν.

Ακόμη και αν χαθεί ο τίτλος, οφείλει να παλέψει για 2Χ2 νίκες, ώστε να μπει με καλύτερες προϋποθέσεις στα play off. Είτε έτσι, είτε αλλιώς ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάει μόνο για τη νίκη στην Κρήτη και μετά θα περιμένει τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για να κυνηγήσει τη μεγάλη ανατροπή.

Ο Δικέφαλος την έχει πληρώσει φέτος ορισμένες φορές το γεγονός ότι σκέφτονταν το μεθεπόμενο ματς πριν το αμέσως επόμενο. Ίσως έτσι έχασε από την Καραμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν έχοντας το μυαλό στον Ολυμπιακό που έπαιζε μετά, ίσως έτσι άφησε βαθμούς στην Ξάνθη στο πρωτάθλημα σκεπτόμενος τη Σάλκε, ίσως έτσι έχασε βαθμούς και από τον Ηρακλή σκεπτόμενος τα ντέρμπι που έρχονταν πιο μετά.

Τώρα, ο ΠΑΟΚ οφείλει να συγκεντρωθεί πρώτα στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και μετά στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό...

Διαβάστε ακόμη...