«Από τις πιο ωραίες εικόνες στο Παλατάκι»

Aπό paok24.com: O Απόλλων Τσόχλας τόνισε ότι η εικόνα στις εξέδρες του γηπέδου ήταν πολύ ωραία σήμερα, ενώ στάθηκε και στην προσαρμογή του ρόστερ με τους καινούργιους παίκτες και τα πλέι οφ που έρχονται.
Πηγή: paok24.com
«Από τις πιο ωραίες εικόνες στο Παλατάκι»

Στην αρχική του τοποθέτηση είπε: «Θέλω να ξεκινήσω για την παρουσία του κόσμου. Ήταν από τις πιο ωραίες εικόνες που έχω δει στο Παλατάκι. είχε πολλές οικογένειες και παιδιά και το κλίμα ήταν πάρα πολύ όμορφο. Οσον αφορά το παιχνίδι. Είχαμε προετοιμαστεί για τον Κόροιβο. Ήρθαν εδώ για να διεκδικήσουν την παραμονή τους. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και μάλλον νομίζαμε πως τελείωσε το παιχνίδι. Ο Κόροιβος βρήκε λύσεις στο δεύτερο ημίχρονο αν και είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι τους. Δουλεύουμε σκληρά για τα πλέι οφ».

Για την εικόνα της ομάδας ενόψει της συνέχειας: «Δεν είναι δουλειά μου να το κρίνω αυτό. Το μπάσκετ είναι δύσκολο άθλημα γιατί οι παίκτες θέλουν χρόνο. Μπορεί να πάρεις ένα παίκτη και να μην ξεκινήσει καλά και στην πορεία να είναι καλύτερος ή και το αντίθετο».

Για το ρόστερ της ομάδας και αν έχει γεμίσει για τα πλέι οφ: «Σίγουρα ισχύει αυτό γιατί δεν έχουμε τραυματισμό όπως είχαμε στην αρχή. Δουλεύουμε καλύτερα έτσι και μπορούμε να παρουσιάσουμε μια καλή εικόνα στο τέλος».

Διαβάστε ακόμη...