«Γλύκος και Κλάους θέλουν ανανέωση, καλό είναι να πάνε σε άλλη ομάδα!»

Απο metrosport.gr : Δηλώσεις που θα προκαλέσουν έντονες συζητήσεις και έχουν να κάνουν με το μέλλον των Παναγιώτη Γλύκου και Στέφανου Αθανασιάδη παραχώρησε ο Γιάννης Γκιτσιούδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».
Πηγή: metrosport.gr
«Γλύκος και Κλάους θέλουν ανανέωση, καλό είναι να πάνε σε άλλη ομάδα!»

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ του Δικεφάλου υπογράμμισε πως οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ χρειάζονται ανανέωση και ενδεχομένως μια καλή λύση θα ήταν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε κάποια άλλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συμμετοχή του Μπρκιτς: «Για να τον προτιμήσει ο ΠΑΟΚ και να τον εντάξει στη δύναμή του είναι καλός. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα προσαρμογής και το τι μπορεί να βγάλει η κάθε μεταγραφή το βλέπουμε στην πράξη. Η θέση του τερματοφύλακα είναι ευαίσθητη. Μπορεί να πιάσει το άπιαστο και να δεχθεί το πιο αστείο γκολ. Ο Μπρκιτς έχει άγχος, θέλει να δείξει πως πρέπει να παίζει και είναι λίγο σφιγμένος. Αν παίξει και πάει καλά θα απελευθερωθεί και μπορεί να δείξει καλύτερο πρόσωπο. Ίσως ο Ίβιτς θεώρησε πως το παιχνίδι δεν ήταν πολύ δύσκολο και του έδωσε μια ευκαιρία για να είναι ετοιμοπόλεμος».

Για τον Γλύκο: «Είναι πολύ καλός, τον ξέρουμε, άσχετα αν πάντα ο κόσμος μπορεί να είναι δυσαρεστημένος για ορισμένες αντιδράσεις του σε κάποιες φάσεις. Πρέπει να το σκεφτεί μήπως πρέπει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Χρειάζεται ανανέωση και ένα νέο κίνητρο για να αποδείξει ότι είναι καλός. Το βλέπουμε πολύ συχνά στον ΠΑΟΚ αυτό. Αν κάποιος παίκτης “παλιώσει” ο κόσμος τον βαριέται και ψάχνει κάτι νέο. Και για τον Κλάους ισχύει αυτό, πιστεύω. Καλό είναι να πάνε σε μια άλλη ομάδα, να αλλάξουν περιβάλλουν και στόχους για να ανανεωθούν».

Για το αν πρέπει να φύγουν Γλύκος και Κλάους: «Αν είναι καλοί και τους χρειάζεται η ομάδα να μείνουν. Όταν υπάρχει αμφισβήτηση από τους αντιπάλους, αυτό σημαίνει ότι κάνεις καλή δουλειά. Όταν, όμως, η αμφισβήτηση είναι από τον κόσμο της δικής σου ομάδας, τότε είναι το δύσκολο. Είναι καλοί παίκτες και έχουν προσφέρει. Αν αρχίσει η αμφισβήτηση, όμως, εγώ στη θέση τους θα ήθελα να φύγω. Ο κάθε παίκτης θέλει μια νέα αρχή για να ανανεωθεί».

Για τη μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ: «Όσο πλησιάζει ο καιρός που η ομάδα πρέπει να πάρει κάποιον τίτλο και να βρίσκεται σίγουρα στην πρώτη δυάδα ή τριάδα θα αρχίζει και η πίεση. Πάντα στον ΠΑΟΚ η πίεση έκανε περισσότερο κακό παρά καλό. Εκεί είναι το πρόβλημα για μένα. Δεν πρέπει, όμως, να είμαστε απαισιόδοξοι. Επειδή η ομάδα έκανε κάποια κακά παιχνίδια δε σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα. Με αυτούς τους παίκτες ο ΠΑΟΚ έφτασε εδώ που έφτασε. Τα παιχνίδια που έρχονται είναι πολύ κρίσιμα και χρειάζεται περισσότερη στήριξη και βοήθεια από όλους μας».

Διαβάστε ακόμη...