Η Γαλατά θέλει νέα παράταση από ΠΑΟΚ!

Από gazzetta.gr: Μάλλον με (κακόγουστο) πρωταπριλιάτικο αστείο, μοιάζει να ήταν η αναφορά των τουρκικών Μέσων στα περί καταβολής εκ μέρους της Γαλατάσαραϊ του ενός εκατομμυρίου ευρώ στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: gazzetta.gr
Η Γαλατά θέλει νέα παράταση από ΠΑΟΚ!

Το πρωί του Σαββάτου, αρκετά τουρκικά ΜΜΕ, με κυριότερο ένα δημοσίευμα της Fanatik, υποστήριξαν ότι η διοίκηση της Γαλατά κατέβαλλε στους λογαριασμούς του ΠΑΟΚ το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, που αποτελεί τη δεύτερη δόση της μεταγραφής του Γκάρι Ροντρίγκες.

Τελικά, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική. όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Κωνσταντινούπολη, υψηλόβαθμο στέλεχος της διοίκησης της «τσιμ-μπομ» επιβεβαίωσε ότι δεν έγινε η παραμικρή πληρωμή προς την ελληνική ομάδα και όπως υποστήριξε «στις προθέσεις μας είναι να ζητήσουμε εκ νέου μια μικρή παράταση μέχρι τις 15 Απριλίου»!

Να θυμίσουμε ότι η δεύτερη δόση του ενός εκατομμυρίου είχε αρχική καταλυτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου, στα μέσα Μαρτίου μετά από πιέσεις του ΠΑΟΚ, ζητήθηκε και δόθηκε από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη νέα παράταση μέχρι τις 30 Μαρτίου, οι Τούρκοι δεν φάνηκαν συνεπείς και ο ΠΑΟΚ από την Πέμπτη προχώρησε σε καταγγελία της Γαλατάσαραϊ στην αρμόδια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΦΙΦΑ, που έχει πλέον τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε ακόμη...