«Τύχη για το σύλλογο η παρουσία Σαββίδη και Αμοιρίδη»

Από metrosport.gr:Ο Χάρης Μάλλιος και ο Ηλίας Παγκαλίδης μίλησαν για το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ από το περίπτερο του ομίλου Metromedia στη ΔΕΘ,
Πηγή: metrosport.gr
«Τύχη για το σύλλογο η παρουσία Σαββίδη και Αμοιρίδη»

Στο περίπτερο του ομίλου Metromedia βρέθηκαν ο έφορος του τμήματος πάλης του ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος, και ο αθλητής, Ηλίας Παγκαλίδης και μίλησαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο Χάρης Μάλλιος υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δυναμώνει τονίζοντας ότι υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Επιπλέον, τόνισε ότι η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη και του Κώστα Αμοιρίδη είναι τύχη για το σύλλογο.

Από την πλευρά του ο νεαρός αθλητής υποστήριξε ότι ζει και αναπνέει για το άθλημα τονίζοντας παράλληλα ότι το άθλημα σου προσφέρει πολλά.

Χάρης Μάλλιος: «Τύχη για το σύλλογο η παρουσία Σαββίδη και Αμοιρίδη»

Αρχικά σχολίασε: «Στην ουσία έτσι ζωντανεύεις. Μαζί με τα παιδιά γίνομαι παιδί και εγώ. Με συντονισμένες προσπάθειες και τη βοήθεια του Κώστα Αμοιρίδη καταφέραμε το απόλυτο. Έχουμε και τους αγώνες των εφήβων τώρα και εάν κατακτήσουμε και αυτό το πρωτάθλημα. Ένας ΠΑΟΚ μπορεί να καταφέρει να φέρει το πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη. Θα δυναμώσει και το ίδιο άθλημα».

Για την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη: «Είναι τύχη για το σύλλογο να έχει ανθρώπους σαν τον Ιβάν Σαββίδη και τον κ. Αμοιρίδη. Έχουνε μεγαλώσει το σύλλογο. Είμαι εραστής του καλύτερου. Η μάνα του συλλόγου μπορεί να μεγαλώσει περισσότερο. Έχει τη δυναμική ο ΠΑΟΚ. Οποιοδήποτε πρωτάθλημα παίρνει ο ΠΑΟΚ το παίρνει δύσκολα. Παραγκωνίσαμε Παναθηναϊκό και Εθνικό που ασκούν πρωταθλητισμό στην πάλη. Ο ΠΑΟΚ το αντέστρεψε αυτό με πολλούς ανθρώπους που έπειθαν τους εαυτούς τους ότι μπορούν καλύτερα. Ο καθένας μόνος τους και όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε να πετύχουμε περισσότερους στόχους».

Τέλος τόνισε: «Ο στόχος μας είναι να έχει ο ΠΑΟΚ τον δικό του αγωνιστικό χώρο. Αυτή θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ επιτελεί κοινωνικό έργο, έχει παιδιά για τον αθλητισμό. Πρέπει να οδηγήσουμε τα παιδιά στον αθλητισμό, να έχουμε και καλύτερους ανθρώπους».

Ηλίας Παγκαλίδης: «Ζω και αναπνέω για το άθλημα»

«Επέλεξα την πάλη μέσου του πατέρα μου που είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Όσο περνούσε ο καιρός τόσο αγαπούσα το άθλημα και αυξανόταν και οι φιλοδοξίες μου. Ζω και αναπνέω για αυτό. Στον ΠΑΟΚ πήρα ακόμη πιο σοβαρά το άθλημα, είχα ανθρώπους που με βοήθησαν να το δω πιο σοβαρά και να βάλω και πιο υψηλούς στόχους.

Με το άκουσμα του αθλήματος δεν έρχονται οι ευχάριστες εντυπώσεις αλλά όταν καταλάβεις τι μπορείς να κερδίσεις μέσα από αυτό, θα καταλάβεις τι μπορεί να σου προσφέρει και γιατί όσοι ασχολούνται αγωνίζονται παθιασμένα».

Διαβάστε ακόμη...