«Είναι ασπρόμαυρη η Νέα Υόρκη»

Από metrosport.gr : Ο Γιώργος Τζελέπης μίλησε για τη εκδήλωση που θα γίνει στη Νέα Υόρκη με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
«Είναι ασπρόμαυρη η Νέα Υόρκη»

Για την υποδοχή του Ιβάν Σαββίδη και τη συμμετοχή του στα εγκαίνια του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη μίλησε ο Γιώργος Τζελέπης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την υποδοχή του Σαββίδη: Την χάρηκε την υποδοχή. Ήταν ενθουσιασμένος. Ήμασταν περίπου 30 με 40 άτομα μέλη του συνδέσμου του ΠΑΟΚ και του Ποντιακού. Ήταν όλα πάρα πολύ ωραία. Μας ευχαρίστησε πάρα πολύ, μας χαιρέτησε έναν έναν ξεχωριστά. Μας είπε ότι μεγάλη τιμή για εκείνον που βρίσκεται κοντά μας για ακόμη μια χρονιά».

Για το πρόγραμμα του Σαββίδη: Ο κ. Σαββίδης έρχεται εδώ καλεσμένος από την Ομοσπονδία όλων των ελληνικών συλλόγων και των Ποντίων και από εμάς και κάθε μέρα θα έχει και μια ξεχωριστή εκδήλωση. Εμείς έχουμε το Σάββατο τα εγκαίνια μας από τις 5 μέχρι τις 7 και τον περιμένουμε».

Για την παρουσία των βετεράνων του ΠΑΟΚ: Ξεκινήσανε και θα φτάσουν εδώ το βράδυ στις 11. Θα είναι εδώ ο Γιώργος Τουρσουνίδης, ο Κυριακός Αλεξανδρίδης, ο Φιλώτας Πέλλιος και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Θα είναι μεγάλη μας τιμή που θα είναι εδώ. Υπάρχει αναβρασμός εδώ και ζούμε μεγάλες στιγμές εδώ πέρα. Υπάρχει μεγάλη κινητικότητα».

Για το πώς ζουν τις εκδηλώσεις του ΠΑΟΚ: «Μαζευόμαστε σε ένα σύνδεσμο που έχουμε κάνει. Πάρα πολύς κόσμος. Έχει 100 μέλη και ανεβαίνουμε. Έχουμε ΠΑΟΚτσήδες και στο Νιου Τζέρσεϊ και στα άλλα γειτονικά. Γενικά ο ΠΑΟΚτσίδικος κόσμος είναι πάρα πολύ ενεργός. Υπάρχουν και άλλες ομάδες και Νοτιοελλαδίτες και από άλλα νησιά αλλά αυτοί είναι λιγότερο ενεργοί. Εμείς είμαστε πιο ενεργοί και στα παιχνίδια. Είμαστε όπως ακριβώς στην Ελλάδα. Το κακό με την κρίση είναι ότι έρχονται πάρα πολύ από Ελλάδα και ο ΠΑΟΚτσίδικος κόσμος είναι σε κάθε γωνιά. Μιλάμε για πάρα πολύ κόσμο. Η Νέα Υόρκη έχει γίνει ασπρόμαυρη κυριολεκτικά».

Για το εάν είναι εύκολο να πάει κάποιος στην Αμερική: «Έχουν δυσκολέψει τα πράγματα αλλά όποιος τα καταφέρει υπάρχουν ευκαιρίες και πολλές προοπτικές. Όποιο παιδί θέλει κάτι μπορεί να μας έρθει και να μας βρει. Έρχονται συνέχεια παιδιά από την Ελλάδα και πλέον υπάρχει κάποιο στήριγμα».

Τέλος, σχολίασε: «Το Σάββατο να μας έρθουν όλοι στα εγκαίνια και στην παρέλαση. Να ευχαριστήσουμε και τον κ. Σαββίδη ο οποίος μας είπε ότι ό,τι χρειαστούμε θα είναι εκεί και μας το έχει δείξει και άλλες φορές. Μας τιμάει πάρα πολύ η παρουσία του εδώ. Υπάρχει μεγάλη απήχηση και από οπαδούς άλλων ομάδων. Θέλουν όλοι να τον δούνε. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα που τον κοιτάνε με θαυμασμό. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό».

Διαβάστε ακόμη...