Μπουντούρης: Έχει λαό και ιστορία, μένει το οικονομικό για να κάνει πάλι το άλμα!

Απο basketplus.gr : O Nίκος Μπουντούρης, από τους ήρωες της Τεργέστης 23 χρόνια πριν, μίλησε στον Arena FM για την προχθεσινή επέτειο της ιστορικής αυτής κούπας, αλλά τα πιο ενδιαφέροντα τα είπε για τη νυν ομάδα.
Πηγή: basketplus.gr
Μπουντούρης: Έχει λαό και ιστορία, μένει το οικονομικό για να κάνει πάλι το άλμα!

Δεν έκρυψε κάτι. Χρήματα και κόσμος χρειάζεται για να εκτοξευθεί και πάλι ο ΠΑΟΚ… "Το 60% των νέων παιδιών της Βόρειας Ελλάδας είναι ΠΑΟΚ και θα μπορούσαν σήμερα να στελεχώνουν την ομάδα και να μην φεύγουν στην Αθήνα" είπε αρχικά ο παλαίμαχος γκαρντ, προσθέτοντας σε συνδυασμό με το… τότε: "Ήμουν τυχερός που έπαιξα με Μπάνε, Κόρφα, Σταυρόπουλο, Σάβιτς, Μπάρλοου, ήταν πρότυπα για μας τους νεότερους και μας έβαλαν στο κλίμα. Έτσι γίνονται οι ομάδες» σχολίασε ο Μπουντούρης, που αναφέρθηκε και στον τωρινό ΠΑΟΚ. «Θεωρώ ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια. Τα παιδιά έχουν βάλει σε μια σειρά τις υποχρεώσεις της ομάδας. Επειδή ο ΠΑΟΚ έχει λαό και ιστορία, αν βρεθεί ένας επενδυτής θα μπορέσει να γίνει δυνατός σε Ελλάδα και Ευρώπη με ένα μπάτζετ λογικό».

Και κατέληξε ο Μπουντούρης... "Οι άνθρωποι που είναι τώρα στην ομάδα έχουν άποψη για το μπάσκετ και βλέπουν πιο μπροστά από άλλους. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Τενερίφη που φέτος έχει νικήσει τα μεγαθήρια του Ισπανικού μπάσκετ και αυτό είναι άθλος. Υπάρχει γνώση, οργάνωση και αν βελτιωθεί το οικονομικό, ο ΠΑΟΚ θα πάει μπροστά. Λειτουργεί σωστά, πρέπει να πείσει και το κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αγαπούν πολύ περισσότερο το ποδόσφαιρο. Αν ο ΠΑΟΚ ανεβεί οικονομικά και αρχίσει να κερδίζει μεγάλα ματς, θα δημιουργηθεί μια νέα γενιά μπασκετικών φιλάθλων που θα ζήσει νέες συγκινήσεις. Το θέμα είναι να μας ξεχάσουν εμάς και να ασχολούνται με τις μεγάλες νίκες νέων παικτών" κατέληξε ο Νίκος Μπουντούρης.

Διαβάστε ακόμη...