Την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες

Από sentragoal.gr: Πριν από σχεδόν δυο μήνες ο ΠΑΟΚ άνοιγε την πόρτα της εξόδου στον πρώτο του σκόρερ, Γκάρι Ροντρίγκες, και η λογική συζήτηση που είχε ξεκινήσει είχε να κάνει με τον παίκτη που θα κάλυπτε το συγκεκριμένο κενό.
Πηγή: sentragoal.gr
Την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες

Η απάντηση, όσον αφορά το σκοράρισμα, δόθηκε από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που μέσα σε 1,5 μήνα πρόλαβε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, καθώς τα στάνταρ ήταν χαμηλά. Ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε πετύχει έξι τέρματα από το καλοκαίρι μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου και ο Πρίγιοβιτς μέτρησε επτά στις πρώτες δέκα εμφανίσεις του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Από χθες το απόγευμα ο ψηλόσωμος επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά μπήκε στη λίστα των τραυματιών. Μιας λίστας που φέτος έχει φιλοξενήσει ελάχιστα ονόματα σε επίπεδο μυικών τραυματισμών, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει. Ο Πρίγιοβιτς έσπασε την κλείδα του και αν κάνει κάποιος μια γύρα σε παρέες ΠΑΟΚτσήδων, η πρώτη κουβέντα είναι το "ωχ" και η δεύτερη το "και τώρα, τι κάνουμε;".

Μόλις χθες ο Σάββας Τζιομπάνογλου, από αυτήν εδώ τη στήλη, έκανε λόγο για την προσπάθεια για "restart" του Στέφανου Αθανασιάδη, στον οποίον πέφτουν και πάλι όλα τα φώτα. Πάντα την ιστορία τη γράφουν οι παρόντες και όσο πιο γρήγορα σταματήσει το "αν είχαμε τον Πρίγιοβιτς" τόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως ο μόνος τρόπος να μη γίνει αυτή η κουβέντα είναι το να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα ο Αθανασιάδης.

Νομοτελειακά, αυτό θα γίνει. Δεν μπορεί ένας παίκτης με 100+ γκολ σε 300 αγώνες να μην έχει σκοράρει φέτος στο πρωτάθλημα. Απλά, η πίεση αυτήν τη χρονική στιγμή είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά.

Διαβάστε ακόμη...