Αναντικατάστατος ο Κάνιας

Απο paok24.com : Δεν είναι μόνο η ήττα που γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο χτεσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η βαθμολογική απώλεια σε ένα μεγάλο παιχνίδι.
Πηγή: paok24.com
Αναντικατάστατος ο Κάνιας

Ο «Δικέφαλος» αγωνίστηκε και στον χτεσινό αγώνα χωρίς τον Κάνιας, με τον Ίβιτς να επιλέγει να μην ξεκινήσει τον Ισπανό, ο οποίος στη συνέχεια και με βάση όσα συνέβησαν στο παιχνίδι που είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους «ασπρόμαυρους» δε χρησιμοποιήθηκε λεπτό.

Ο Κάνιας είναι ένας πολύ κομβικός ποδοσφαιριστής στον φετινό ΠΑΟΚ, κάτι που επιβεβαιώνεται από το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει ο Ισπανός όταν δεν αγωνίζεται.

Οι αποδείξεις για το πόσο χρήσιμος είναι για την ομάδα του ο Ισπανός, ο οποίος με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή ανεβάζει και τους συμπαίκτες του, είναι τα πολλά «στραβοπατήματα» του ΠΑΟΚ όταν εκείνος δεν αγωνίζεται, κάτι που τον κάνει αναντικατάστατο στο φετινό ρόστερ.

Συγκεκριμένα , ο «Δικέφαλος» σε 13 παιχνίδια που δε χρησιμοποιήθηκε ο 29χρονος αμυντικός μέσος μετράει 3 νίκες (με Πανελευσινιακό, Βέροια και Ολυμπιακό), 6 ισοπαλίες (Άγιαξ, Τρίκαλα, Ξάνθη, Βέροια, Σάλκε, και Ηρακλή) και 4 ήττες (Άγιαξ, Σάλκε, Ξάνθη και ΑΕΚ).

Με τον ΠΑΟΚ να καλείται να συνέλθει από ένα κακό αγωνιστικά διάστημα τις τελευταίες εβδομάδες, η επιστροφή του Κάνιας μετά τον τραυματισμό του είναι σίγουρα ένα «όπλο» στα χέρια του Ίβιτς, το οποίο άμεσα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί.

Διαβάστε ακόμη...