«Προέχει το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο Φιλώτας Πέλλιος μίλησε στον Arena fm και μεταξύ άλλων τόνισε:
Πηγή: arenafm.gr
«Προέχει το κύπελλο για τον ΠΑΟΚ»

«Το βασικό είναι να επικεντρώσει το ενδιαφέρον του ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο, γιατί για εμένα αυτό προέχει. Φυσικά πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και όχι όπως με την Ξάνθη και τον Ηρακλή. Αν είμαστε σοβαροί δε θα κάνουμε άλλη ήττα. Τώρα κοιτάζουμε μπροστά και το κύπελλο, όπου όποιος αντίπαλος και να έρθει θα είναι ντέρμπι.

Χάσαμε 8 πόντους μέσα στην έδρα μας και αν είχαμε και τους -3 θα ήμασταν μπροστά στη βαθμολογία. Τώρα όσα ματς μένουν θα έχουν τη δική τους δυσκολία.

Οι νέοι παίκτες δείχνουν ότι έχουν δέσει και προσαρμοστεί στην ομάδα. Το εξαιρετικό είναι ότι χωρίς να έχουμε τις τόσες τελικές όπως παλιά, με λίγες τελικές βάζουμε γκολ. Μέσ ατην περιοχή πλέον αν βρεθεί ευκαιρία γίνεται γκολ.

Ο Πρίγιοβιτς βλέπει δίχτυα. Χωρίς να είναι φαντεζί βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό θέλαμε και το ψάχναμε χρόνια. Δεν λέω ότι ο ΚλΆους δεν είναι ικανός.Υπήρχαν χρονιές που ήταν πρώτος σκόρερ, απλά φέτος είναι σε αφλογιστία.

Ο Ενρίκε είναι πάρα πολύ μαχητικός, τρέχει, προσπαθεί, είναι γρήγορος, στο ένας με έναν δεν τον σταματά ο αντίπαλος, τρέχει και πίσω να βοηθήσει. Και με τον Ολυμπιακό δημιούργησε το γκολ.

Αν και για μένα ο κορυφαίος με τον Ολυμπιακό ήταν ο Τσίμιροτ. Ο Κάνιας επίσης είναι έμπειρος παίκτης που διαχειρίζεται το παιχνίδι στον μεσαιο χώρο, ηρεμεί το παιχνίδι. Είναι απαραίτητος.»

Διαβάστε ακόμη...