Ο Πρίγιοβιτς σκοράρει, οι Σέρβοι "ζεσταίνονται"

Από paok24.com: Στο μικροσκόπιο των Σέρβων βρίσκεται ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημά του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ο Πρίγιοβιτς σκοράρει, οι Σέρβοι "ζεσταίνονται"

Τα γκολ και οι εμφανίσεις του υψηλόσωμου φορ δεν έχουν περάσει στα... ψιλά στη Σερβία, με τον άσο του ΠΑΟΚ να απασχολεί ολοένα και περισσότερο τον Τύπο.

Με αφορμή το γκολ που πέτυχε και στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή, οι Σέρβοι επαναφέρουν το θέμα για την κλήση του ποδοσφαιριστή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως ο Πρίγιοβιτς θα δώσει μια νέα ώθηση στο σύνολο του Σλάβολιουμπ Μούσλιν.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι άνθρωποι της ομοσπονδίας έχουν κινήσει ήδη τις διαδικασίες προς την FIFA ώστε να μπορέσει ο παίκτης του ΠΑΟΚ να αγωνιστεί στην Εθνική Σερβίας, κάτι που αποτελεί και για τον ίδιο όνειρο ζωής, όπως είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή του:

"Ένας από τους λόγους που ήρθα στην Ελλάδα, είναι γιατί θα είμαι στο ραντάρ του προπονητή της Εθνικής Σερβίας, Σλαβολιούμπ Μούσλιν. Θα κάνω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να κληθώ στην Eθνική ομάδα. Θα πεθάνω για την Σερβία".

Διαβάστε ακόμη...