Πήγε να πάρει Λάνγκφορντ ο ΠΑΟΚ, αλλά...

Από sdna: Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο ΠΑΟΚ «ψάχτηκε» για την επιστροφή του Κέβιν Λάνγκφορντ. Γιατί «κόλλησε» η υπόθεση.
Πηγή: sdna.gr
Πήγε να πάρει Λάνγκφορντ ο ΠΑΟΚ, αλλά...

 Ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής δεν τα πηγαίνει άσχημα, αν αναλογιστεί κανείς το όχι μεγάλο μπάτζετ, που διαθέτει. Εχθρός του καλού, όμως, είναι το καλύτερο, και στο πλαίσιο αυτό ο «Δικέφαλος του Βορρά» ετοιμάζει νέο λίφτινγκ στο ρόστερ του.

Στόχος του είναι να κάνει δύο μεταγραφές με προτεραιότητα να δίνεται σε αυτή του σέντερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου πήγε να επαναφέρει στο ρόστερ τον Κέβιν Λάνγκφορντ, ο οποίος φόρεσε τα «ασπρόμαυρα» τη σεζόν 2014-2015.

O 31χρονος πάουερ-φόργουορντ, όμως, δεν μπορεί να φύγει από την Μπάσκετ Αγκρόπολι, καθώς η ιταλική ομάδα δεν τον παραχωρεί, θεωρώντας τον και όχι αδικαιολόγητα κάτι παραπάνω από χρήσιμο.

Το ψάξιμο συνεχίζεται από τον Μαρκόπουλο και τους συνεργάτες του, που κοιτάζουν και για περιφερειακό. Δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι από τον Νέναντ Μιλιένοβιτς και είναι πολύ πιθανό να τον αντικαταστήσουν.

Διαβάστε ακόμη...