«Δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε»

Απο metrosport.gr : Ο καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε για την νίκη - πρόκριση επί της Παρτιζάν και τη συνέχεια στο Metropolis 95.5
Πηγή: metrosport.gr
«Δεν έχει τελειώσει τίποτα, συνεχίζουμε»

Τρελό χαρακτήρισε το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν ο Ζάνις Πέινερς μιλώντας λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ελλάδα.

Ο καλαθοσφαιριστής του Δικεφάλου υποστήριξε ότι ήταν πάρα πολύ ωραία η χθεσινή νίκη – πρόκριση αλλά ακόμη είναι νωρίς και η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί για να πετύχει περισσότερα πράγματα στη συνέχεια.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα συνεχόμενα παιχνίδια τονίζοντας ότι αυτό γίνεται καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιόδου και το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας είναι υγιείς.

Τέλος, υποστήριξε ότι η παρουσία του κόσμου δίνει δύναμη στην ομάδα και ευχήθηκε να δει τους φίλους της ομάδας και την προσεχή Τρίτη (28/2) στο γήπεδο στην αναμέτρηση με την Τενερίφη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πρόκριση επί της Παρτιζάν: «Είναι πάρα πολύ ωραίο που κερδίσαμε στην έδρα της Παρτιζάν αλλά είναι ακόμη Φεβρουάριος και τίποτα δεν έχει τελειώσει, έχουμε δυνατά παιχνίδια μπροστά μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα».

Για τις διαφορές που υπήρχαν στο παιχνίδι: «Ήταν ένα τρελό παιχνίδι με τρελές εναλλαγές στο σκορ. Υπήρξε 20-0, υπήρχε 15-0 για τη μία ή την άλλη ομάδα αλλά το να συμβεί αυτό σε αυτήν την έδρα, σε αυτό το παιχνίδι και με αυτούς τους οπαδούς, οι οποίοι δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα, και με τη σκέψη στη διαφορά, πού βρίσκεσαι εσύ και το τι σημαίνει αυτό είναι μέσα αθλητισμός και μπορούν να συμβούν. Ο ΠΑΟΚ έχει επανέλθει και στο παρελθόν από διαφορές σε παιχνίδια που ήταν δύσκολα. Το παθαίνουν όλοι αυτό και ειδικά σε παιχνίδια τέτοιας κρισιμότητας, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία σήμερα. Αυτό που έχει σημασία είναι το ποιος προκρίθηκε».

Για το εάν θέλουν τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τενερίφη: «Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να κερδίζεις στην έδρα σου αλλά αυτό θέλαμε να κάνουμε και με την Παρτιζάν για να πάρουμε ένα πλεονέκτημα. Δεν είναι τόσο εύκολο να κερδίσεις μια ομάδα με 20 πόντους, τουλάχιστον στο μυαλό μου Προσπαθείς, παίζεις αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει τα παιχνίδι».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Έτσι πηγαίνει το πρόγραμμα. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά έτσι πάει η σεζόν. Ευτυχώς δεν υπάρχουν τραυματισμοί. Είμαστε έτοιμοι και θα το αντιμετωπίσουμε».

Για την παρουσία των οπαδών: «Στα παιχνίδια με τον Άρη και την Παρτιζάν ήταν τελείως διαφορετική η αίσθηση και ελπίζω να τους δω την Τρίτη και πάλι στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν».

Για τα ταξίδια της ομάδας: «Δεν με ενδιαφέρει που παίζει γιατί η ζωή του αθλητή είναι ξενοδοχείο και γήπεδο. Είτε παίζει στην Κίνα, είτε παίζει στο Καζακστάν ή στην Τενερίφη δεν έχει καμία σημασία».

Για την ομορφότερη φάση της χθεσινής βραδιάς: «Το τελευταίο σουτ της Παρτιζάν».

Διαβάστε ακόμη...