«Στο δεύτερο ημίχρονο βαρέθηκα»!

Από metrosport.gr: Την άποψη ότι πρέπει να υπάρχει μια ποδοσφαιρική διαπαιδαγώγηση και να βλέπουμε ποιον αντίπαλο αντιμετωπίζουμε εξέφρασε ο Γιώργος Κούτσης μιλώντας στο Metropolis 95.5.
Πηγή: metrosport.gr
«Στο δεύτερο ημίχρονο βαρέθηκα»!

Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου τόνισε ότι η Σάλκε ήταν καλύτερη στο χθεσινό παιχνίδι και κέρδισε δίκαια ενώ ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε φοβισμένος αλλά θα μπορούσε να αποφύγει κάποια γκολ εάν ήταν συγκεντρωμένος.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι είναι διαφορετικό το επίπεδο του γερμανικού με το ελληνικό πρωτάθλημα καθώς εκεί τα μεγάλα ονόματα δεινοπαθούν για να πάρουν αποτέλεσμα απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Τέλος, τόνισε ότι είναι η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει βήμα βήμα και χωρίς φαμφάρες και πολλά λόγια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τη Σάλκε και την άποψη που υπήρχε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να κάνει ότι και στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Το λάθος είναι ότι δεν έλεγξαν με ποιον παίζεις. Άλλο να παίζεις με ελληνικές ομάδες που δεν έχουν σχέση με τη Σάλκε. Δε μπορείς να πεις ότι θα κάνεις το ίδιο απέναντι σε μια ομάδα που είναι το φαβορί για τον τελικό. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η υπέρμετρη αισιοδοξία. Ίσως να είναι και έπαρση. Η Σάλκε ήταν καλύτερη, κέρδισε δίκαια, θα μπορούσε να αποφύγει ένα δύο γκολ ο ΠΑΟΚ εάν ήταν συγκεντρωμένος. Η Σάλκε είναι καλύτερη, αυτό το είδαμε όλοι».

Για την αντιμετώπιση των Γερμανών: «Δεν ήταν κακός ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε περισσότερο από τη Σάλκε. Οι Γερμανοί έπρεπε να φυλαχθούν και να πάνε σε ένα παθητικό ρόλο γιατί υπήρχε ο επαναληπτικός μέσα στη Γερμανία και εκεί θα είχαν το πάνω χέρι. Είδαμε έναν ΠΑΟΚ φοβισμένο και ακόμη και μετά το γκολ δεν αντέδρασε. Στο δεύτερο ημίχρονο βαρέθηκα. Πιο ενδιαφέρον είχε το Voice. Από την άλλη, το γερμανικό από το ελληνικό πρωτάθλημα δεν συγκρίνεται. Εκεί οι πρωτοκλασάτες ομάδες δεινοπαθούν για να κερδίσουν τις ομάδες που βρίσκονται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Το γερμανικό πρωτάθλημα είναι δύο τρεις φορές υψηλότερο από το ελληνικό. Έτσι ο ποδοσφαιριστής βελτιώνεται. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον ανταγωνισμό, δεν έχει το ρυθμό, δεν βελτιώνεται».

Για το μήνυμα: «Είδαμε ότι υπάρχει έπαρση. Ήταν ένα χαστούκι, ένα πολύ ευεργετικό χαστούκι ώστε να αντιληφθούν όλοι ότι μπορεί να διορθώσαμε πράγματα αλλά δεν πρέπει να είμαστε ψιλωμένοι όταν παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι καλύτερος. Πρέπει να έχουμε διαφορετική αντίληψη. Το επίπεδο στο ποδόσφαιρο είναι υψηλό στην Ευρώπη που εμείς δεν μπορούμε να το δούμε όχι να το πλησιάσουμε. Η Σάλκε ήταν ένα επίπεδο πάνω από τον ΠΑΟΚ ενώ ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα μπορούν να νικήσουν τη Σάλκε με δύο και τρία γκολ. Καταλαβαίνεις δηλαδή. Βήμα βήμα και το κεφάλι χαμηλά. Χωρίς φαμφάρες, χωρίς πολλά λόγια».

Για τον ενθουσιασμό του κόσμου: «Δεν παρεξηγώ τον κόσμο αλλά πρέπει να υπάρχει και μια διαπαιδαγώγηση ποδοσφαιρική. Πρέπει να δεις και με ποιον παίζεις. Απλά ήταν καλύτερος ο αντίπαλος και κέρδισε».

Διαβάστε ακόμη...