Σε τρεις μήνες έγιναν πολλά…

Από inpaok.com: Πέρασαν οι μέρες.
Πηγή: inpaok.com
Σε τρεις μήνες έγιναν πολλά…

Πότε έκανε ο ΠΑΟΚ το διπλό στη Φλωρεντία (ενώ έμοιαζε αποκλεισμένος πριν εκείνο το ματς), πότε καθάρισε την πρόκριση στους «32» του Europa League με το 2-0 επί της Σλόβαν Λίμπερετς, πότε έγινε η κλήρωση και να που έφτασε η ώρα για το πρώτο ματς με τη Σάλκε!

Μέσα σε σχεδόν τρεις μήνες, που μοιάζουν να πέρασαν πολύ γρήγορα, έγιναν πάρα πολλά πράγματα στον ΠΑΟΚ και ήταν πολύ έντονες οι μεταπτώσεις των συναισθημάτων στον κόσμο. Μετά το διπλό με τη Φιορεντίνα ακολούθησε η πιο ηχηρή σφαλιάρα των τελευταίων χρόνων με την ήττα στην Τούμπα από Ατρόμητο με 4-3.

Έπειτα ήρθαν οι δηλώσεις του Ίβιτς και η απομάκρυνση του Τζαβέλλα. Και ακολούθησαν ακόμη περισσότερα: η έντονη αμφισβήτηση από πολλούς προς τον Ίβιτς και τον Μίχελ λόγω των αποτελεσμάτων, οι στήριξή τους από τον Σαββίδη, τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της ομάδας, η πώληση του Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ που έφερε νέες φωνές από πολύ κόσμο, η καθυστέρηση των μεταγραφών για πολλοστή φορά, αλλά και η φοβερή αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ εδώ και 2,5 μήνες η οποία συνδυάστηκε και με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από ότι τους πρώτους τέσσερις μήνες της σεζόν.

Ο Δικέφαλος είναι πλέον καλά, παίζει σταθερά καλή μπάλα, ο Ίβιτς είναι ισχυρός και η ομάδα έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση με τη Σάλκε.

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τη Σάλκε την Πέμπτη (16/2) στην καλύτερή του ίσως φάση στη σεζόν.

Έχει καλή ψυχολογία, έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό και 13 νίκες στα τελευταία 15 ματς με 36-5 γκολ και τα μόνα αρνητικά που μπορώ να βρω είναι ο τραυματισμός του Κάνιας (θα είναι σίγουρα μεγάλη απώλεια) και η απουσία του Πρίγιοβιτς (δεν έχει δικαίωμα να παίξει στην Ευρώπη φέτος με τον Δικέφαλο).

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...