Όχι άλλοι πεταμένοι βαθμοί

Από inpaok.com: Το απόγευμα του Σαββάτου (17:00), Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Απόλλωνα στην Πάρτα, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και θέλει να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, μετά την επικράτηση στο ντέρμπι με τον Άρη.
Πηγή: inpaok.com
Όχι άλλοι πεταμένοι βαθμοί

Ο Δικέφαλος θέλει να αποφύγει άλλες βαθμολογικές απώλειες κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα, με αποτέλεσμα ο αγώνα στην πρωτεύουσα της Αχαΐας να αποκτά ιδιαίτερη σημασία για τη μάχη της τετράδας.

Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με Άρη και Κολοσσό στους 25 βαθμούς, ωστόσο υπερτερεί σε κάθε πιθανή ισοβαθμία με τους δύο αντιπάλους του. Κόντρα στου κίτρινους έχει 2/2 νίκες, ενώ και με την ομάδα της Ρόδου έχει το πλεονέκτημα, αφού κέρδισε με μεγαλύτερη διαφορά στο Παλατάκι (85-73), από ότι το σύνολο του Άρη Λυκογιάννη στο "Βενετόκλειο" (73-68).

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οι ασπρόμαυροι θέλουν να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο, ήττες από μικρότερες ομάδες, όπως αυτές που υπέστησαν από Δόξα Λευκάδας, Κύμη και Τρίκαλα μακριά από το PAOK Sports Arena. Αυτό τόνισε άλλωστε κι ο Ζάνις Πέινερς σε πρόσφατες δηλώσεις του, πιστεύοντας πως η ομάδα του έχει τον πρώτο λόγο για να κόψει αυτή το νήμα από την τέταρτη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου.

Διαβάστε ακόμη...