«Eυχάριστη έκπληξη ο Ίβιτς για τη δουλειά σε γήπεδο και αποδυτήρια»

Από metrosport.gr:Ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου, Κούλης Αποστολίδης μίλησε για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα και τον Βλάνταν Ίβιτς στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».
Πηγή: metrosport.gr
«Eυχάριστη έκπληξη ο Ίβιτς για τη δουλειά σε γήπεδο και αποδυτήρια»

Την ανάγκη να παγιωθεί η όμορφη εικόνα του ΠΑΟΚ τόνισε ο Κούλης Αποστολίδης μιλώντας στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου εξέφρασε τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ τονίζοντας όμως ότι πρέπει να διατηρηθεί η κατάσταση αυτή και στο τέλος της χρονιάς να μετουσιωθεί με την επίτευξη ενός στόχου.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι για εκείνον αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη ο Βλάνταν Ίβιτς αφού δεν περίμενε από έναν νέο προπονητή να κάνει τόσο καλή δουλειά σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Σαφέστατα είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, τη διάρκεια αυτής και φυσικά για τα αποτελέσματα και την ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζει. Είναι φοβερά ευχάριστο και αυτό ισχύει όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους τους ΠΑΟΚτζήδες».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει τίτλο: «Είναι ένα ευχάριστο φαινόμενο αλλά αυτό που έχει σημασία είναι αυτό να έχει διάρκεια και να αποκτήσει υπεραξία. Δηλαδή από την κατάσταση αυτή να υπάρξει ένα αποτέλεσμα στο τέλος της σεζόν. Είτε ένας τίτλος, μιλάω για το κύπελλο, είτε μια συμμετοχή στο Champions League με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Αυτό είναι το πρώτο.

Το δεύτερο είναι να υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων η επόμενη χρονιά για να μπορέσει η ομάδα να έχει συγκεκριμένους στόχους και να ξεκινήσει ρεαλιστικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι το γνωρίζουν και λειτουργούν προς αυτήν την κατεύθυνση οι υπεύθυνοι. Εγώ θα ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος εάν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και αυτό το όμορφο που συμβαίνει στα τελευταία παιχνίδια να παγιωθεί διαχρονικά. Όταν παγιωθεί διαχρονικά αυτό τότε όλες οι παράπλευρες διαδικασίες μέσα στην ομάδα θα γίνονται πιο εύκολα και πιο παραγωγικά. Έτσι, θα μπορεί να αγοράζει και να πουλάει παίκτες αλλά και να αξιοποιήσει τις υποδομές του».

Για το εάν είναι έργο του Ίβιτς η όλη αυτή κατάσταση: «Φυσικά και είναι θέμα αποφάσεων και δουλειάς των ανθρώπων της ομάδας. Παρατηρώ ότι πλέον ο κ. Σαββίδης έκανε ότι έπρεπε να είχε κάνει εδώ και καιρό. Έδειξε απεριόριστη εμπιστοσύνη στον προπονητή σε μια περίοδο με μεγάλο ρίσκο όπως και στον Μίχελ να τρέξει τα δικά του θέματα. Ο Ίβιτς αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη για μένα γιατί δεν περίμενα να κάνει τέτοια δουλειά τόσο στα αποδυτήρια όσο και στον αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να ενθουσιαζόμαστε αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν ανηφόρες και κατηφόρες στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή. Εάν συνεχίσει να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο η ομάδα τότε θα μπορέσει να αντιμετωπίσει πιο εύκολα τις δύσκολες καταστάσεις».

Διαβάστε ακόμη...