Οι πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: «Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί πολλές φάσεις, αλλά δεν σκοράρει...». Αυτή είναι η έκφραση που έχει γραφτεί περισσότερο από κάθε άλλη φέτος.
Πηγή: paok24.com
Οι πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ!

Σήμερα κόντρα στον Λεβαδειακό ο Δικέφαλος έφθασε στις 19 τελικές (δεν είχε βέβαια τις πολλές μεγάλες φάσεις) και την λύση στο σκοράρισμα έδωσαν ο δεξιός μπακ Μάτος και ο αναπληρωματικός Φακούντο Περέιρα!

Εδώ είναι το θέμα! Οι δύο αυτοί παίκτες έφθασαν πλέον στις πρώτες θέσεις των σκόρερ του Δικεφάλου! Αυτή και αν δεν είναι έκπληξη!

Ο Μάτος έχει πλέον έξι γκολ. Ένα σήμερα, δύο με τον Πλατανιά, ένα με την Κέρκυρα, ένα με την ΑΕΚ και το γκολ στην Τιφλίδα. Όλα αυτά σε 24 ματς, 2263 λεπτά συμμετοχής και σε 29 τελικές προσπάθειες.

Ο Περέιρα έχει πλέον πέντε γκολ. Ο Αργεντινός έχει παίξει σε 15 παιχνίδια, σε 687 λεπτά και πέτυχε πέντε γκολ σε 19 τελικές!

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο Μάτος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας(!) με έξι γκολ (τόσα είχε και ο Ροντρίγκες που έφυγε) και στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Περέιρα (τα σημερινά ήταν τα πρώτα του γκολ στο πρωτάθλημα) που έπιασε στα πέντε τον Αθανασιάδη (σκοράρει μόνο σε κύπελλο και Ευρώπη).

Διαβάστε ακόμη...