Σιγουριά για Ενρίκε

Από sentragoal.gr: Μπορεί οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ να μην έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα του Πέδρο Ενρίκε, ωστόσο με τον Πρίγιοβιτς ήδη στη Θεσσαλονίκη, τον Ουάρντα κλεισμένο και τον Βραζιλιάνο να πιέζει ο ίδιος τη Ρεν να ανάψει το πράσινο φως για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, ο Βλάνταν Ιβιτς δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος.
Πηγή: sentragoal.gr
Σιγουριά για Ενρίκε

Εστω και αν στο σημερινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό δεν θα έχει... ενισχύσεις .Οι πληροφορίες από τη Γαλλία που θέλουν τη Ρεν να απορρίπτει την πρώτη πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Ενρίκε, ύψους 800.000 ευρώ, και να απαιτεί τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ, δεν φαίνεται να προκαλούν ανησυχία στους ανθρώπους του Δικεφάλου. Και αυτό διότι μοιάζει μάλλον επιβεβαιωμένο ότι η προσφορά του ΠΑΟΚ στους Γάλλους έχει φτάσει ήδη στο 1.200.000 ευρώ.

Εκτός απροόπτου οι συγκεκριμένες πληροφορίες αποτελούν τη δικαιολογία που αναζητά η γαλλική ομάδα για να καθυστερήσει την παραχώρηση του Βραζιλιάνου εξτρέμ μέχρι να βρει κάποιον αξιόπιστο ποδοσφαιριστή για να ενισχύσει τις πτέρυγές της. Αλλωστε οι εκτιμήσεις των επιτελών της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ εξαρχής έλεγαν ότι η μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε, που έχει ήδη συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, θα έχει εξέλιξη μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Στον ΠΑΟΚ αφήνουν πλέον τα μεταγραφικά, καθώς στην επικαιρότητα επικρατεί το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, ιδιαίτερα στην Τούμπα. Ο Ιβιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο το γεγονός πάντως ότι για ένα ακόμη παιχνίδι ο Χάρης Χαρίσης έμεινε εκτός αποστολής είναι μάλλον ενδεικτικό του ότι ο νεαρός μέσος δεν είναι στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού και αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο του δανεισμού του.

Διαβάστε ακόμη...