«Θυσιάζει» την δημιουργία για τον σούπερ σκόρερ ΜακΦάντεν ο ΠΑΟΚ!

Από superbasket.gr: Ο Θαντέους ΜακΦάντεν έχει φέρει άλλο αέρα τον ΠΑΟΚ, καθώς με την έλευση του, η ομάδα της Θεσσαλονίκης φαίνεται να βρήκε στο πρόσωπο του τον σκόρερ που έψαχνε.
Πηγή: superbasket.gr
«Θυσιάζει» την δημιουργία για τον σούπερ σκόρερ ΜακΦάντεν ο ΠΑΟΚ!

Ο 29χρονος Αμερικανός «μπόμπερ» οδήγησε ουσιαστικά μόνος του την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου στη νίκη επί της Νεπτούνας με 31 πόντους, ενώ κάτι ανάλογο προσπάθησε και με τον Παναθηναϊκό πετυχαίνοντας 16 πόντους, με τους 14 από αυτούς να έρχονται στην 4η περίοδο. Χθες (10/1) πέτυχε 19 πόντους στην 2η περίοδο, δείχνοντας ότι είναι παίκτης ρυθμού, ενώ και στην πρεμιέρα του με την Βιλερμπάν στην Γαλλία είχε 17 πόντους.

Αν κοιτάξει κανείς με προσοχή την στατιστική θα διαπιστώσει ένα στοιχείο που σίγουρα ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος δημιουργεί ομάδες με όλα τα γράμματα κεφαλαία, βλέποντας το θα πονοκεφαλιάζεται.

Ο ΜακΦάντεν έχει αγωνιστεί σε 86 λεπτά σε αυτά τα τρία παιχνίδια, πετυχαίνοντας 64 πόντους και μοιράζοντας μόλις 2 ασίστ!!!

Αν προσέξει κανείς την καριέρα του Αμερικάνου θα διαπιστώσει ότι η δημιουργία δεν ήταν ποτέ το φόρτε του, αλλά αυτό φαίνεται αρχικά να παρασύρει όλο το σύνολο. Στα τρία παιχνίδια που αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ είχε 19 ασίστ, μεταφράζοντας το σε 5 με τον Παναθηναϊκό, 8 με την Βιλερμπάν και 6 με την Νεπτούνας, την ίδια ώρα που με τον Κόροιβο μοίρασε 18 ασίστ.

Ο ΠΑΟΚ συνολικά μοιράζει 14,2 ασίστ ανά παιχνίδι, με τον Ντάριλ Μπράιαντ να μην αποτελεί πρόβλημα με την φυγή του, καθώς μοίραζε 1,5 ασίστ ανά ματς.

Διαβάστε ακόμη...