Φουλ της… αναβολής στο Κύπελλο

Από inpaok.com: Η βαρυχειμωνιά που έχει πλήξει την Ελλάδα τις τελευταίες μέρες, αλλά και η έντονη χιονόπτωση σε πολλές πόλεις, δημιουργεί και προβλήματα στην διεξαγωγή των αναμετρήσεων στου Κύπελλο Ελλάδος.
Πηγή: inpaok.com
Φουλ της… αναβολής στο Κύπελλο

Έτσι μετά το ματς ανάμεσα σε Λεβαδειακό και ΑΕΚ, δεν θα διεξαχθεί ούτε η αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΣΦΠ, καθώς ο αγωνιστικός χώρος στο «Κλ. Βικελίδης», έχει καλυφθεί από το χιόνι.

Οι «κίτρινοι» με την σύμφωνη γνώμη του Ολυμπιακού, κατέθεσαν σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ, η οποία το έκανε δεκτό, με αποτέλεσμα το ματς να αναβληθεί οριστικά, με την διοργανώτρια αρχή να αναμένεται να αποφασίσει τις ημέρες διεξαγωγής όσον αγώνων δεν διεξαχθούν.

Εκτός των δύο προαναφερθέντων ματς, αναβολή θα υπάρξει και στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ατρόμητο, όπως ενημέρωσε η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται η αναβολή των αγώνων της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Άρης-Ολυμπιακός, Λαμία-Ατρόμητος, κατόπιν σχετικών έγγραφων αιτημάτων του Άρη, του Ολυμπιακού και της Λαμίας, καθώς επίσης και αντίστοιχης βεβαίωσης των οικείων Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων ότι δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή τους εξαιτίας των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί από ακραία καιρικά φαινόμενα. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών».

Διαβάστε ακόμη...