Ενδιαφέρεται για Σωτηρίου...

Από novasports.gr: Ανθρωπος του Π.Α.Ο.Κ. φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη επαφή για την απόκτηση από το ΑΠΟΕΛ, του Πιέρου Σωτηρίου...
Πηγή: novasports.gr
Ενδιαφέρεται για Σωτηρίου...

Διανύοντας πλέον το δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, η προετοιμασία των ομάδων για τη χειμερινή, μεταγραφική περίοδο κορυφώνεται. Ενας ... ποδοσφαιρικός κανόνας από τον οποίον δεν εξαιρείται ο Π.Α.Ο.Κ. Οι αποφάσεις μεταξύ των ιθυνόντων έχουν ληφθεί και οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Μια από τις θέσεις στις οποίες ο «Δικέφαλος» αποζητά ενίσχυση είναι αυτή του επιθετικού. Μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται κι ο 23χρονος, διεθνής Κύπριος, Πιέρος Σωτηρίου.

Για τον ύψους 1.86 ποδοσφαιριστή του Α.Π.Ο.Ε.Λ., που φέτος μετρά εννιά γκολ στο κυπριακό πρωτάθλημα, δυο γκολ στην προκριματική φάση του Champions League και άλλα τόσα στο Europa League, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον κι άλλες ομάδες, από το ελληνικό πρωτάθλημα κι όχι μόνον. Με την ομάδα του να κατακτά την πρώτη θέση στον όμιλό της και τον ίδιο να παίρνει χρόνο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου, οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο βρίσκονται σε ανοδική πορεία τον τελευταίο καιρό. Γι' αυτό κι η διοίκηση της ομάδας του έσπευσε να του ανανεώσει – σχετικά πρόσφατα – το συμβόλαιό του μέχρι το 2020.

Την παρούσα στιγμή, η τιμή εκκίνησης των συζητήσεων για την παραχώρησή του αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Μεγαλόνησο. Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης σε ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες του αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως οι διοικούντες την κυπριακή ομάδα επιθυμούν – όπως είναι και το λογικό – το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από πιθανή πώληση του ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα πρόσφατα και για τον Ολυμπιακό, μέσα από την προβολή που απέκτησε σκοράροντας δις στους μεταξύ τους αγώνες για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ανθρωπος του Π.Α.Ο.Κ. φέρεται να έχει κάνει μια πρώτη επαφή για την απόκτηση μιας πρώτης εικόνας των δεδομένων γύρω από την περίπτωσή του, αυτά (σ.σ. τα δεδομένα) αξιολογούνται και μένει να φανεί η συνέχεια, με το αποτέλεσμα μάλιστα να τοποθετείται χρονικά στο άμεσο μέλλον. Διάθεση φαίνεται να υπάρχει από τον «Δικέφαλο», μόνον αν υπάρχει λογικό και πρόσφορο έδαφος συζήτησης κι από την απέναντι πλευρά. Λέγεται πάντως, πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται από το κυπριακό πρωτάθλημα. Η αλήθεια ή πιο σωστά, η σοβαρότητα του ενδιαφέροντος, θ αποδειχτεί σύντομα ...
Δείτε επίσης

Διαβάστε ακόμη...