«Διπλός» για τρίτη φορά ο Γλυνιαδάκης

Από esake.gr: ην τρίτη του εκτός έδρας νίκη, σε έξι αναμετρήσεις φέτος, πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, που έφυγε με νίκη από την Πάτρα μετά από περίπου τρία χρόνια και δύο συνεχόμενες ήττες που είχε από τον Απόλλωνα.
Πηγή: esake.gr
«Διπλός» για τρίτη φορά ο Γλυνιαδάκης

* Τα 36 αμυντικά ριμπάουντ που πήραν οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι νέο ρεκόρ για την ομάδα στη φετινή σεζόν και τρίτη καλύτερη επίδοση στη φετινή STOIXIMAN.GR Basket League με κορυφαία τα 40 του Λαυρίου DHI κόντρα στον Κόροιβο.

* Για τρίτη φορά στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης τελειώνει παιχνίδι με double-double. Ο 35χρονος σέντερ του ΠΑΟΚ που έχει φτάσει τις 256 στο πρωτάθλημα τελείωσε το παιχνίδι με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ

.Το πρώτο του double double είναι πίσω στα πλέι οφ της σεζόν 2002/03 όταν ως παίκτης του Περιστερίου στη σειρά των μικρών τελικών είχε τελειώσει με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ στη νίκη επί του Ολυμπιακού με 85-80.

Ανάλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και την περυσινή σεζόν, με τη φανέλα της Κηφισιάς στο 100-88 απέναντι στο Ρέθυμνο όπου είχε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

* Ο Μίροσλαβ Τόντιτς επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από τέσσερα χρόνια και με τους 19 πόντους που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΟΚ ισοφάρισε την τρίτη καλύτερη του επίδοση σε πόντους στην STOIXIMAN.GR Basket League. Ο Σλοβένος έχει πετύχει 23, 22 και 19 πόντους φορώντας τη φανέλα του Ηλυσιακού.

* Ο Μακένζι Μουρ με τα πέντε ριμπάουντ που μάζεψε ξεπέρασε τα 50 (έχει 53) με τη φανέλα του Προμηθέα σε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη...