«Πέλκας και Περέιρα μπορούν να δώσουν λύσεις στον ΠΑΟΚ»

Από metrosport.gr: Στο Μetropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος και αναφέρθηκε στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στους «32» του Europa League, το τι πρέπει να αλλάξει ο Δικέφαλος, ενώ αποθέωσε τους Πέλκα και Περέιρα.
Πηγή: metrosport.gr
«Πέλκας και Περέιρα μπορούν να δώσουν λύσεις στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση, διαφοροποιήθηκε τακτικά στο παιχνίδι του και με την παρουσία του Πέλκα έγινε πιο απειλητικός και πέτυχε μια κομβική και σπουδαία πρόκριση. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει μια ανταγωνιστική ομάδα, έχει παιδιά που πιέζουν, μαρκάρουν, καλύπτουν, δημιουργούν πολλές φάσεις, όμως το μεγάλο του πρόβλημα που το βλέπουμε τα τελευταία χρόνια είναι η αναποτελεσματικότητα. Για να το διορθώσει αυτό χρειάζεται παίκτες. Αμυντικά έχει κάνει καλή δουλειά ο Ίβιτς, όμως παρατηρούνται λάθη που δεν αρμόζουν στο επίπεδο του ΠΑΟΚ. Πλέον ο Δικέφαλος έχει πολύ καιρό για το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι και με τη μεταγραφική περίοδο που πλησιάζει και με τις κινήσεις που θα κάνει μπορεί να διεκδικήσει τις πρώτες θέσεις».

Για τον παραγκωνισμό του Τζαβέλλα: «Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέρουν καλύτερα γιατί προέβησαν σε μία τέτοια κίνηση, σίγουρα όμως θα βρεθεί λύση»

Για το τι μπορεί να αλλάξει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του: «Ο Ίβιτς μπορεί να αλλάξει είτε το σύστημα, δηλαδή σε ένα 4-4-2, ή 4-2-3-1, είτε να αλλάξει την τριάδα στον άξονα, καθώς αν δούμε το βιογραφικό τους, πολύ δύσκολα σκοράρουν».

Για την αφλογιστία του Κλάους: «Ο Αθανασιάδης χρειάζεται μια καλή εμφάνιση για να επανέλθει εκεί που ήταν».

Για τον Περέιρα: «Ο Περέιρα είναι ένας χαρισματικός σκόρερ και μπορεί να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...