"Αυτό χρειάζεται ο Κουλούρης..."

Από paok24.com: Διάφορα σενάρια από την Ολλανδία θέλουν τον Ευθύμη Κουλούρη να βρίσκεται στα υπόψιν του σκάουτερ της Τβέντε, Αντρέ Πάους...
Πηγή: paok24
"Αυτό χρειάζεται ο Κουλούρης..."

Ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης, Αντρέ Πάους, γνωρίζει από πρώτο χέρι τις ικανότητες του Έλληνα επιθετικού καθώς οι δυο τους συνυπήρξαν στην Κύπρο προτού ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους.

Μιλώντας στο PAOK24, ο Πάους επιβεβαίωσε το γεγονός πως παρακολουθεί την πορεία του Κουλούρη, αν και δεν έχει πάρει φέτος τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής.

Ο Ολλανδός δεν δίστασε να στείλει τις συμβουλές του στον άσο του ΠΑΟΚ, παροτρύνοντάς του να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά καθώς -όπως σημείωσε- υπάρχουν μεγάλα περιθώρια εξέλιξης:

"Είδα ότι στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ ήταν στον πάγκο. Το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να βελτιωθεί και να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Είναι ακόμη νέος, έχει περιθώρια εξέλιξης και μπορεί να ανέβει επίπεδο, αρκεί να δουλέψει...".

Παράλληλα, διέψευσε κατηγορηματικά τα διάφορα σενάρια που τον θέλουν να έχει εισηγηθεί τον Κουλούρη για λογαριασμό της Τβέντε στο πλαίσιο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου: "Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ο Κουλούρης έχει δρόμο μπροστά του...".

Διαβάστε ακόμη...